Bordtennis / Nyheter / 2023 / Ungdoms EM er ferdispilt for Norge
received_2448193752016560.jpeg

Ungdoms EM er ferdispilt for Norge

EM ferdig for norske spillere
UEM i Gliwice (Polen) var veldig bra arrangert mesterskap. Fantastisk hall, høyt standart hotell, god mat. Eneste som kan nevnes som utfordring var avstand fra hotellet til hallen og transport mellom de.. Det var tøffe dager fordi hver gang måtte alle bli i hallen hele dagen så det var ikke optimalt med hvile. Alle lag hadde det likt så det ikke påvirket resultatet. God erfaring for våre spillere med planlegging av dagene og gjennomføring av kamper under slike forhold.
Kadett gutter kom på 30 plass i lag som tilsvarer vårt nivå i år. Vi hadde to veldig sterke lag i pulje (Nederland og Kroatia) som gutta ga bra kamp mot men det var fortsatt langt fra å vinne.
 
Spillet var stabil hele veien både i pulje og videre. Gutta vant kontrollert mot land som Estland, Kosovo, Scotland og Bosnia og Herzegovina. Til slutt ble det et tap til (Moldova).
Alt i alt bra innsats i alle kampene. Gutta jobbet bra på benken og ved bordet. Mye nyttig erfaring som skal tas med mot kommende sesong.Dessverre ble det en del sykdom på laget i siste dagene og derfor måtte vi trekke noen double fra turneringen.
I singel hadde guttene jevne kamper i puljene sine. Michael vant alle tre kampene sine ut gikk videre som nr 1. Veldig sterk av Michael. Alle var høyere ranket enn han så her snakker vi om god utvikling av spillet til Michael i løpet av turneringen. Det ble tap i 1/32 finale mot Istrate (Romania) med 1-4 i sett. Michael viste en gang til godt nivå. Klarte å presse motstander i alle sett. Mer stabilitet som kommer med målrettet trening er neste steg å ta.
 
Petter og Jonas gikk dessverre ikke videre. Petter tapte to kamper i avgjørende sett og vant en kamp. Jonas tapte alle sine kamper.
 
Rikke:
EM er over for denne gang. Vi har både spillt  morsomme matcher, hatt noen kjipe tap, og ikke minst fått gode erfaringer.I lag viser vi ofte at vi er sterke i avgjørende kamper og jevne sett. Vi ender opp på tredjeplass i pulja vår på fem lag, som gjør at vi mister muligheten til play-off.I singelturneringen vinner både Beate og Susanne kamper, men blir fortsatt treere i pulja.Jentene har allerede vist forbedringer fra NETU. Vi ser at en travel turneringssommer med mye trening har gitt framgang!
 
Eirik:
I lag ble vi nummer 32. Vi var innblandet i flere jevne kamper og vi hadde sjanser til å spille om høyere plasseringer.I single vant Christine sin pulje som er godt gjort! Blant snnet annet en sterk seier mot Devos. I sluttspillet ble det stopp etter 1-4 mot Bartova.Filippa fikk også med seg en sterk seier i puljen, men gikk ikke videre.Nå tar vi litt ferie, så tar vi med oss erfaringene fra mesterskapet og trener enda bedre når sesongen starter!
 
Marus:
HJ: Killarna måste bli tuffare mentalt och inte beslut efter hur poängen innan har gått. Vi spelar bra stundtals men har alldeles för ofta perioder med 5-6 snabba tappade poäng i rad där vi mister nästan all kvalitet i spelet.Vi måste också träna och spela matcher oftare mot tuffare motstånd för vi blir ”straffade” när vi inte har hög kvalitet.Mer varianter på returspel behövs och 1a försvaret hos alla måste förbättras avsevärt.I enskilda set/matcher visar vi att vi är med mot många i Europa men vi måste bli mycket mer stabila på den nivån.
 
Sesongens høydepunkt for U19 og U15 er ferdig. Nå tar alle noen uker fortjent ferie og starter forberedelser til kommende sesong.
 
 
STIGA TTEX IDRETTSBUTIKKEN.NO VT Profilering Cara AS Thon hotell Kongsberg Gerflor DNV Norsk tipping