Bordtennis / Nyheter / 2023 / Trondheim med STIGA-LIGAEN i sikte
Trondheim BTK1.jpg

Trondheim med STIGA-LIGAEN i sikte

Etter nest siste runde i 1. div leder Trondheim med hele syv poeng ned til Notodden på andre plass. Det er dermed duket for opprykk til STIGA-LIGAEN da laget kun trenger to poeng på de fire siste kampene for å sikre seieren.

Bak Trondheim er det jevnt mellom Notodden, Fokus 2, Kjelsås og Fornebu 2. Blant disse er Notodden og Fokus favoritter til andreplassen da de allerede har møtt Trondheim to ganger og står igjen med antatt enklere motstand.

Under streken finner vi Bodø som med Charlie Widing fra svensk superetta på laget kun var noen baller unna å ta poeng mot både Trondheim og Notodden i helgen. Sist ligger Para som fikk det vanskelig uten Aida Dahlen på laget.

Årets lagspiller ledes fortsatt av Robert Girulski, Notodden foran Christopher Chen, Trondheim. Forrige gang de to møttes ble det seier til Robert, men i helgen fikk Christopher revansje i en jevn fem-setter. På tredje plass finner vi Frode Grini, Fokus som med 12-3 i kvote lå bra an, men dessverre ikke fikk spilt alle kampene søndag pga av skade.

Det var som vanlig et flott arrangement fra Trondheim BTK som også fikk med seg bra med hjemmepublikum på sine kamper.

 

 

STIGA TTEX IDRETTSBUTIKKEN.NO Amedia AS VT Profilering Cara AS Thon hotell Kongsberg Gerflor DNV