Bordtennis / Nyheter / 2023 / Ta trenerattesten nå
Bilde: Norges idrettsforbund
Bilde: Norges idrettsforbund

Ta trenerattesten nå

Idrettstinget vedtok i 2021 obligatorisk trenerattest for alle trenere i norsk idrett. Styret i Norges Bordtennisforbund har også vedtatt at trenerattesten skal være obligatorisk for norske bordtennistrenere. Fra og med senior NM 2023 skal alle trenere og alle som coacher på nasjonale stevner ha gjennomført trenerattesten. Vi håper alle benytter anledningen til å sette av 20 minutter til å få grunnkompetansen som alle trenere i norsk idrett skal ha.

Trenerattesten er en enkel gjennomgang av de viktigste oppgavene til en trener. Målet er at alle utøvere skal oppleve trygge og kompetente trenere i norsk idrett. Det tar kort tid å gjennomføre og man får i etterkant tilgang til en ressursbank. Det finnes tre ulike versjoner, barneidrett, ungdomsidrett og voksenidrett. Vi oppfordrer alle som er trener for flere grupper og også ta flere attester.

Les mer informasjon om trenerattesten: Om Trenerattesten (idrettsforbundet.no)

Vi ber nå alle klubber følge opp at alle klubbens trenere tar trenerattesten og bekrefter attesten deres gjennom min idrett. Den i styret eller hovedtrener som har tilgang til klubbens trenerattestside kan enkelt administrere dette gjennom min idrett. Klubben får en god oversikt over egne trenere og forbundet får en totaloversikt over trenere i norsk bordtennis.

Her er en god beskrivelse av hvordan det fungerer for klubbene: Brukerveiledning for idrettslaget (idrettsforbundet.no)

Her er informasjon som dere kan gi til deres trenere: Brukerveiledning for trenere (idrettsforbundet.no)

I min idrett skal det også registreres hvilke trenere som har vist politiattest. Dette skal registreres for alle som jobber med barn og unge. For mer info om politiattest, og linker til nødvendige skjemaer, les her: Politiattest (idrettsforbundet.no)

Har du spørsmål eller trenger hjelp med hvordan noe av dette skal gjøres, ta kontakt med Gundars Rusis, gundars.rusis@bordtennis.no

 

 

STIGA TTEX IDRETTSBUTIKKEN.NO VT Profilering Cara AS Thon hotell Kongsberg Gerflor DNV Norsk tipping