Bordtennis / Nyheter / 2023 / Stiga-ligaen ringer julen inn
Foto: NBTF
Foto: NBTF

Stiga-ligaen ringer julen inn

Med kun én uke igjen til jul er de fleste opptatt med å forberede julegaver, julepynt og julemat. Lagene i Stiga-ligaen er derimot opptatt med å forberede gode feilskruserver, lave skrulooper og harde tilbakedrag. Til helgen får vi se hvem som har forberedt seg best.

Fasit etter første serierunde er ikke overraskende Laksevåg på topp, etterfulgt av Fokus, Fornebu og Nidaros. Jevnaker ligger på femte plass; godt bak Nidaros, men de hadde et vanskeligere kampprogram forrige serierunde, og kan fortsatt hevde seg. Snarøya, Notodden og Trondheim ligger i bunnen og sannsynligvis vil de være de tre sistnevnte lagene som må kjempe om å unngå nedrykk.

Serierunden denne helgen er spesielt viktig for Nidaros og Jevnaker. Sannsynligvis vil den siste sluttspillplassen stå mellom disse lagene, og det vil derfor være svært viktig å komme godt ut av oppgjøret dem imellom søndag morgen. I 2022/2023-sesongen ble begge oppgjørene vunnet av Nidaros, men med Anders Eriksson på laget kan Jevnaker slå omtrent hvem som helst på en god dag.

I bunnstriden vil kampen mellom Notodden og Snarøya bli viktig. Med en seier til Snarøya vil bærumsguttene ta et viktig steg vekk fra nedrykksplassen, mens arrangørklubben Notodden vil få en svært vanskelig jobb med å komme seg opp til trygg plass.

Helgens kamper spilles kl 13.00 og 18.00 på lørdag og kl 11.00 på søndag. Alle kampene spilles i Notodden med unntak av kampen mellom Jevnaker og Nidaros, som spilles på Jevnaker. Det skal være mulig å følge kampene på stream gjennom denne linken: http://nbtf.stupaevents.com/

Les artikel her– Vi gjør ikke dette for penger, men for å vise fram våre egne på hjemmebane (telen.no)

Her finner du nyheter fra seriespill

STIGA TTEX IDRETTSBUTIKKEN.NO VT Profilering Cara AS Thon hotell Kongsberg Gerflor DNV Norsk tipping