Bordtennis / Nyheter / 2023 / Samarbeidsavtale Stiftelsen Vi og Norges Bordtennisforbund
Avtale med stiftelsen VI 2.jpg

Samarbeidsavtale Stiftelsen Vi og Norges Bordtennisforbund

Stiftelsen VI signerer en ny samarbeidsavtale med Bordtennisforbundet som skal styrke vårt arbeid med para-rekruttering og para bredde.

Stiftelsen VI har tidligere vært en av våre samarbeidspartnere gjennom utviklingsprosjektet paralympiske idretter og vi har nå funnet hverandre igjen for å rette fokuset mot økt rekruttering til paraidretten. Partene har signert en ny avtale som er tre-årig, og som gir forbundet muligheten til å fortsette og videreutvikle arbeidet vi gjør for å fremme bordtennisen for parautøvere. 

Vi skal rekruttere utøvere fra rehabiliteringssentre, interesseforeninger, helsesportssentre og andre aktuelle rekrutteringsarenaer for så å hjelpe de som øsnker det inn i klubbene våre. I tillegg skal vi jobbe med de utøverne som er aktive i klubb gjennom tiltak som samlinger og turneringer. 

- NBTF er takknemlig og stolt over at stiftelsen vil ha oss som samarbeidspartner. Denne avtalen gir oss forutsigbarhet og motivasjon til å jobbe hardt for å få med flere personer med en funksjonsnedsettelse inn i idretten vår.

Stiftelsen VI ser også fram mot et nytt samarbeid:

- Stiftelsen VI mener at økt rekruttering inn til idretten kan skape mestringsarenaer. Ikke barre innen idrett. Det er mange indikasjoner på at mennesker med en funksjonsnedsettelse ikke har like mange og gode systematiske arenaer. Derfor er vi glade for at bordtennis, sammen med frem andre særforbund, ønsker å jobber mer systematisk med problemstillingen. Stiftelsen VI gleder seg til videre samarbeid og se effektene av arbeidet, sier Bjørnar Erikstad, daglig leder i Stiftelsen VI.

Kjenner du noen som vil prøve bordtennis eller tenker du selv at dette hadde vært kult å teste ut? Ta kontakt med Bastiaan Burgering på telefon: +47 984 23 866 eller mail: bastiaan.burgering@bordtennis.no.

STIGA TTEX IDRETTSBUTIKKEN.NO VT Profilering Cara AS Thon hotell Kongsberg Gerflor DNV Norsk tipping