Bordtennis / Nyheter / 2023 / Parasamling i Bergen
Para samling.jpg

Parasamling i Bergen

Helgen 20. til 22. januar arrangerte Bergen Paraidrettslag, i samarbeid med NBTF, årets første treningssamling for parautøvere. Utøvere fra Tromsø i nord, til Lia i sør og Kongsvinger i øst, var samlet for en helg full av bordtennis og sosiale aktiviteter.

Fredagen startet rolig med informasjon og gjennomgang av helgens program før en lett bordtennisøkt. På denne måten fikk alle en myk start og kunne bli litt bedre kjent med hverandre. Vi fortsatte samlingen med fullt program og to gode økter på ca to timer hver. I løpet av pausen ble det servert lunsj og fikk satt opp lerret i hallen hvor vi fikk vist et av de største øyeblikkene i norsk bordtennis historie, Paralympics finalen fra 2012 med Tommy Urhaug. På kvelden møttes vi igjen på konferanserom på Thon Orion der vi hadde felles mat, quiz med Thomas og Uno for de kortspillglade utøvere og Jan Bergersen. Siste dagen av samlingen ble det igjen ca 4 timer med trening fordelt på 2 økter før samlingen ble avsluttet.

Para samling i Bergen.jpg

Det har vært en innholdsrik helg med super innsats av både utøvere og trenere. Vi ble veldig imponert av framgangen til hver enkelt og hvordan alle klarte å holde både oppmerksomheten, humøret og stå på viljen på topp under hele samlingen selv om ikke alle er så godt vant med å trene såpass mye i løpet av kort tid. Veldig fint å se så mange unge og nye utøvere ha det kjekt på bordtennistrening og ellers med hverandre. Håper dette gir mersmak og inspirasjon til videre trening i klubb og at vi kanskje kan bli enda flere ved neste samling!

Tommy.jpg

Til slutt må vi takke for en kjempeinnsats som Bergen Paraidrettslag har lagt ned både i forkant og under samling for at alle skulle bli tatt best mulig vare på. Dere har gjort en strålende jobb.

STIGA TTEX IDRETTSBUTIKKEN.NO Amedia AS VT Profilering Cara AS Thon hotell Kongsberg Gerflor DNV