Bordtennis / Nyheter / 2023 / Pål og Christian taklet forventningspresset
 I tillegg til å spille bordtennis og oppleve lokal kultur gjør de norske spillerne i Oman alt de kan for å promotere veteran-EM på hjemmebane til sommeren. Foto: Kevin Johansen
I tillegg til å spille bordtennis og oppleve lokal kultur gjør de norske spillerne i Oman alt de kan for å promotere veteran-EM på hjemmebane til sommeren. Foto: Kevin Johansen

Pål og Christian taklet forventningspresset

Tirsdag sto double og mix på programmet i Oman-VM. Som tidligere nevnt ses Pål og Christian på som favoritter i sine klasser sammen med sine utenlandske makkere.
Pål Guttormsen og Gøran Aldvik tok en oppskriftsmessig seier mot et gresk-indisk par, i en kamp de til sammen kun ga bort 11 baller. Christian Ibenfeldt og tyrkeren Eris vant begge sine kamper 3-0.
 
Brit Hansen og Astrid Larsen røyk ut i double, mandagens single-kamper hadde kostet mye krefter. Spesielt Astrid Larsen hadde tøffe kamper, hele tre fem-settere. I den ene av dem, mot japaneren Kawamura vant Astrid alle sine tre sett 12-10, noe som viser at hun er aller best når det virkelig gjelder.
Gina.jpg
Gina Hundven er videre til sluttspillet. Foto: Kevin Johansen.
 
Gina Hundven og Bente Ulstein måtte gi tapt mot et tysk og et japansk par. Mot tyskerne vant de ett sett kg tapte de andre 13-11, 13-11 og 12-10 så det var hårfine marginer. Mot japanerne ble det en femsetter.
 
I mix er Brit Hansen trolig videre etter to seire med sin indiske makker. I femsetteren de vant var det faktisk deres polske motstandere som vant flest poeng. Pål Guttormsen vant sine tre kamper med sin estiske makker, mens Astrid Larsen og en amerikaner vant mot et tysk par før de fikk et surt tap mot japanere med 10-12 i femte sett.
 
Onsdag er det hviledag i Oman før sluttspillet braker løs på torsdag.
 
STIGA TTEX IDRETTSBUTIKKEN.NO Amedia AS VT Profilering Cara AS Thon hotell Kongsberg Gerflor DNV Norsk tipping