Bordtennis / Nyheter / 2023 / Nytt år nye muligheter
Tribune.jpg

Nytt år nye muligheter

Årets første serierunde står for tur, og det er nye muligheter for lagene som ikke er helt fornøyde med plasseringen sin så langt. Både Hardanger, Snarøya, Jevnaker og Nidaros er sannsynligvis sultne på å forbedre plasseringen sin etter de to første serierundene.

Spennende kamp om sluttspillplassene

Det mest spennende denne seriehelgen er hvilke lag som styrker muligheten sin for å komme til sluttspillet. Fornebu, Laksevåg og Fokus er store favoritter til å ta de tre første plassene, mens B-72, Nidaros og Jevnaker kommer til å gjøre opp om den siste plassen. B-72 er per nå på 3. plass med 8 poeng, Nidaros følger hakk i hæl med 6 poeng, og Jevnaker puster Nidaros i nakken med sine 5 poeng. Alt er dermed åpent.

Etter helgen vil vi vite mer da Jevnaker både møter B-72 og Nidaros. Med 2 seire her vil det være gode muligheter for sluttspill. I motsatt fall vil det bli svært vanskelig å komme til sluttspillet.

Topp og bunn skiller seg ut

I toppen er Fornebu i ensom majestet enn så lenge. 7 av 7 mulige seire og en kampkvote på 42-6 sier sitt.

Laksevåg og Fokus har også gode lag, selv om de ikke har vært like kvasse som Fornebu. Det blir spennende å se om de kan true Fornebu i sluttspillet. Et toppet Laksevåg med Hampus Søderlund, Simon Berglund og Jimmy Ojakangas kan ha gode muligheter til seier. I det minste blir det en spektakulær kamp å følge med på for norske bordtennisentusiaster.

I bunnstriden er det en kamp mellom Hardanger og Snarøya. Hardanger har 1 poeng, mens Snarøya har 2. Det kan virke som det er langt opp til Jevnaker på plassen over, men ingen skal avskrives enda. Kanskje har et de et gir til inne?

Følg med

Kampene spilles på Lørenskog, Fornebu og Jevnaker. Se Seriespill (bordtennis.no) for tidsskjema, kampoversikt og resultater.

Her finner du nyheter fra seriespill

STIGA TTEX IDRETTSBUTIKKEN.NO VT Profilering Cara AS Thon hotell Kongsberg Gerflor DNV Norsk tipping