Bordtennis / Nyheter / 2023 / Nora og Jenny kjempet tappert, men det holdt ikke til medalje!
Foto: Jan Bergersen
Foto: Jan Bergersen

Nora og Jenny kjempet tappert, men det holdt ikke til medalje!

Nora og Jenny møtte i formiddag det franske paret Lucie Hautiere og Morgen Calliaud i kampen om semifinaleplass og bronsemedalje i double klasse 14.

Et sterkt fransk par tok tidlig kommandoen og spilte sikrere og bedre. Litt spente og nervøse norske spillere fant aldri rytmen, og feilmarginen på returene ble for stor. Tap 4.11 i første sett.

Det andre settet begynner på samme måte, og jentene fra Frankrike tar raskt full kontroll. De tar kjapt en 7-0-ledelse, og det virker som settet er kjørt.

Men så vinner Norge et par gode poeng – og opphentinga er i gang! Fra 7-0 til 7-7 er meget sterkt! Brikkene i samspillet faller i denne perioden virkelig på plass, og Norge har styringa, nå!

Hautiere/Calliaud tar seg imidlertid sammen og vinner et jevnt sett 9-11.

Flere enkle bom på andre-returer gir et tungt tredje sett. Damene fra baguette-landet skjerper seg, virker mer samspilte vinner nokså enkelt 11-3.

Medaljen og semifinaleplassen ryker, dessverre. Men at disse norske jentene har potensial i double viste de i sett to! Her så vi et par som i fremtiden vil kunne gjøre seg bemerket. Innimellom var det virkelig bra!

STIGA TTEX IDRETTSBUTIKKEN.NO VT Profilering Cara AS Thon hotell Kongsberg Gerflor DNV Norsk tipping