Bordtennis / Nyheter / 2023 / NEDTELLING TIL HOVED NM I LILLEHAMMER 22.–24.MARS 2024
Foto: Vilde Øien Karlsen
Foto: Vilde Øien Karlsen

NEDTELLING TIL HOVED NM I LILLEHAMMER 22.–24.MARS 2024

Befaring av anlegget i Håkons hall i Lillehammer: Norges Bordtennisforbund deltok på befaring av anlegget i Håkons hall onsdag 8.november 2023. Ghassan Chaer fra administrasjonen og Egil Hauge fra Arrangementsutvalget i Norges Bordtennisforbund (NBTF) møtte prosjektleder fra Olympiaparken, driftspersonell, representanter fra bl.a., badminton og fluekasting samt NRK, Koordineringsarbeid foregår kontinuerlig mellom NBTF, prosjektleder fra Olympiaparken og NRK framover.

NM veka og NM i bordtennis 22. t.o.m. 24.mars 2024

Her arrangeres hoved NM i bordtennis helga 22. t,o.m. 24.mars 2024 og NM veka for ni idrettsgrener i perioden 21. t,o.m. 24.mars. Idrettene er i alfabetisk rekkefølge bordtennis, badminton, innebandy, fluekasting, hundekjøring klatring, rugby skøyter og snøscootersport. Teknisk arrangør for bordtennis blir Vind IL fra Gjøvik.

Områdedeling i Håkons hall

Bordtennis er tildelt nordre del i hallen, og det skal spilles på 10 bord i konkurransehallen. Det betyr at bordtennisen får godt med tribuneplass, også i nordre sving. Logistikk og arbeid med utstyr blir også enklere, da materiell kjøres til inngangsparti som ligger nært konkurranseområdet vårt. Badminton får midtre del, mens innebandy spiller i søndre del av Håkons hall.

Treningssal/oppvarming/framkommelighet

Treningssalen for bordtennis heter basisrom 1, og ligger på 3dje plan, Her plasseres 6 bordtennisbord for oppvarming og trening. Det er viktig å merke seg at parautøvere og andre som har behov for heis må benytte tre forskjellige heiser mellom treningssal og konkurransesal eller omvendt.

Totalavstand mellom lokasjonene er på tilsammen ca. 150 meter.

NRK

Det ligger an til å bli TV sendinger «live» fra bordtennisfinaler, og NRK kommer til å følge opp med opptak, intervjuer etc. fra alle idretter under NM veka. NRK ønsker også opplysninger om spillere, gode historier før, under og etter mesterskapet til NRK magasinet. Her håper vi på masse god markedsføring av idretten og lidenskapen vår.

«Special Olympics» Norgesleker  

Disse norgeslekene arrangeres for første gang, og er en felles nasjonal konkurranseform for utøvere med utviklingshemming. Arrangementet foregår i Lillehammer samtidig som NM veka. Følgende idretter konkurreres det i; alpint, innebandy, klatring, kortbane, langrenn og truger.   

Nedtellingen starter

Da er det bare å glede seg til mye god bordtennis i hoved NM og mye annet som foregår i og rundt området til våren 2024. Det kan være hensiktsmessig å bestille overnatting allerede nå, da det blir mange deltagere, funksjonærer og tilreisende som kommer til Lillehammer disse dagene.  

STIGA TTEX IDRETTSBUTIKKEN.NO Amedia AS VT Profilering Cara AS Thon hotell Kongsberg Gerflor DNV Norsk tipping