Bordtennis / Nyheter / 2023 / NBTFs kurstilbud: Streaming-kurs
Foto: Brage Titlestad
Foto: Brage Titlestad

NBTFs kurstilbud: Streaming-kurs

NBTF ønsker å satse mer på videoproduksjon. Bl.a. ønsker vi å få på plass enda bedre sendinger fra Stiga-ligaen og NM-ene våre. For å få til dette, må vi fylle på med kompetanse flere steder i landet. Vi ber derfor klubbene i Stiga-ligaen og klubber som ønsker å arrangere NM, Norgescup og Norgescupfinaler å melde inn kandidater til dette tiltaket.

Vi ønsker et bredt utvalg av kandidater. Det bør være personer som kan jobbe videre i klubbene med videoproduksjon i noen år fremover, og som er i stand til å videreformidle kunnskap til andre rundt seg. Det er en fordel om man er interessert i videoproduksjon, men full opplæring vil bli gitt.

NB! Dette er en unik mulighet. Kvaliteten er høy, og man får mye igjen! Gjør gjerne en ekstra innsats for å finne kandidater som dere tror kan være med å jobbe med video i din klubb og region i årene fremover.

Team:

Etter endt opplæring vil deltakerne bli knyttet sammen i et nettverk der de kan dele erfaringer med hverandre. Det er tanken at deltakerne vil bli sentrale i produksjon av sendinger fra seriespillet og turneringer i sitt eget nærområde, men at de løpende skal kunne lære av hverandre og støtte hverandre i tiden fremover.

Dette er planen:

  • Tre digitale samlinger (tid avtales) samling i Oslo 24.-26. mars (senior NM)
  • Samling i Sandefjord 25. juni til 2. juli (Veteran EM)
  • NBTF dekker opphold i Oslo og Sandefjord.

Påmelding og uttak:

Det er maksimalt 12 plasser, som skal fordeles slik at vi har dekning over hele landet. Uttak meddeles søkerne og klubbene rett etter at fristen har gått ut.

Instruktør:

Magnus Linnestad fra Fuse Innovations. Magnus er utdannet i Video and New Media Productions fra Univerity of Sunderland. I bordtennismiljøet er han bl.a. kjent fra sendingene for Amedia/Direktesport, og for flere produksjoner for Stiftelsen VI bl.a. med paraspillerne våre. Mange vil også huske serien Neste Generasjon for TV2, med idretter som langrenn, håndball, samt et magasinprogram fra vårt eget junior-NM. Han er ellers mye benyttet av de store kanalene ved produksjon av landeveissykkel, og har laget flere sportsmagasiner for nettaviser. Han har også jobbet med tilsvarende kompetansetiltak som det vi setter i gang nå, opp mot norske nettaviser og mediehus.

Påmelding via min idrett

STIGA TTEX IDRETTSBUTIKKEN.NO VT Profilering Cara AS Thon hotell Kongsberg Gerflor DNV Norsk tipping