Bordtennis / Nyheter / 2023 / NBTFs kurstilbud: Streaming-kurs med Stupa 25. juni til 2 juli i Sandefjord (Veteran EM)
NRK - Kamera.jpg

NBTFs kurstilbud: Streaming-kurs med Stupa 25. juni til 2 juli i Sandefjord (Veteran EM)

NBTF ønsker å satse på Streaming og videoproduksjon. Bl.a. ønsker vi å få på plass enda bedre sendinger fra Stiga-ligaen og NM-ene våre. For å få til dette, må vi fylle på med kompetanse flere steder i landet. Vi ber derfor klubbene i Stiga-ligaen og klubber som ønsker å arrangere NM, Norgescup og Norgescupfinaler å melde inn kandidater til dette tiltaket.

Vi ønsker et bredt utvalg av kandidater. Det bør være personer som kan jobbe videre i klubbene med Streaming av Stiga-Ligaen klubbene som er pålagt til klubbene i noen år fremover, og som er i stand til å videreformidle kunnskap til andre rundt seg. Det er en fordel om man er interessert i videoproduksjon, men full opplæring vil bli gitt.

NB! Dette er en unik mulighet. Kvaliteten er høy, og man får mye igjen! Gjør gjerne en ekstra innsats for å finne kandidater som dere tror kan være med å jobbe med streaming i din klubb og region i årene fremover.

Streamingsteam:

Etter endt opplæring vil deltakerne bli sentrale i produksjon av sendinger fra Stiga-ligaen, Norgescup og Norgescupfinaler og turneringer i sitt eget nærområde.

Sted/Dato/avgift:

Sted:             25. juni til 2. juli i Sandefjord (Veteran EM)
Overnatting:      NBTF dekker opphold i Sandefjord.
Deltagersavgift:    Gratis til deltagerne fra Stiga-ligaen, arrangører av NM, Norgescup og Norgescupfinaler
Øvrig deltagere:      Kr. 9000.-

Påmelding og uttak:

Påmeldingsfrist:     15 juni 2023
Det er maksimalt 12 plasser, som skal fordeles slik at vi har dekning over hele landet. Uttak meddeles søkerne og klubbene rett etter at fristen har gått ut.

Instruktører:

Denne gangen er det instruktører fra Stupa Sports Analytics som vil holde kurset. Dere får altså muligheten til å lære systemet, programvaren og metodikken direkte fra leverandøren. Erfaringen vil gjøre deg godt i stand til å komme fort i gang med gode sendinger.

STIGA TTEX IDRETTSBUTIKKEN.NO Amedia AS VT Profilering Cara AS Thon hotell Kongsberg Gerflor DNV