Bordtennis / Nyheter / 2023 / Martin Frøseth debuterte i Pingisligaen
Foto: Brage Titlestad, NBTF
Foto: Brage Titlestad, NBTF

Martin Frøseth debuterte i Pingisligaen

Martin Frøseth signerte for storklubben Halmstad i Sverige før forrige sesong. Halmstad BTK har lange tradisjoner som toppklubb i Pingisligaen, med spillere som Jørgen Persson, Kristian Karlsson og Mattias Falck.

I Halmstad som har ei av de aller beste treningsmiljøene i svensk bordtennis, har Martin utviklet seg videre med god sparring og oppfølging av blant andre Tickan. Han har hittil spilt i Superettan, nivået under den øverste serien Pingisligaen til nå.

Mandag 20. november fikk Martin endelig sin debut i Pingisligaen, da laget hans spilte mot Lyckeby. Dette er klubben Jan Ove Waldner spilte for i en periode.

Det ble dessverre tap for Martin i hans første kamp i Pingisligaen, mot Anton Andersson, men det er veldig gode nyheter at vår landslagsspiller nå er i det gode selskap med seriespill på svensk toppnivå.

Rapportene fra trenerteamet til Halmstad angående Martins innsats og prestasjoner er veldig gode. De sier han gjør en sveæt god innsats på treningene, og at hans profesjonalitet er med på å løfte nivået på treningene, noe som i seg selv er en stor prestasjon i en så god klubb.

Både Jørgen Persson og Borgar Haug spilte først i Halmstad, før begge endte opp som profesjonelle i Borussia Düsseldorf. NBTF håper Martins gode sportslige utvikling fortsetter slik at vi etter hvert også ser han briljere i Bundesliga.

STIGA TTEX IDRETTSBUTIKKEN.NO Amedia AS VT Profilering Cara AS Thon hotell Kongsberg Gerflor DNV Norsk tipping