Bordtennis / Nyheter / 2023 / MANGE KJENTE FJES I SANDEFJORD - KOMMER DU?
EVOC ++.jpg

MANGE KJENTE FJES I SANDEFJORD - KOMMER DU?

Veteran-EM i Sandefjord nærmer seg med stormskritt. Det gjør påmeldingsfristen 15. mai også!

En kjapp titt i påmeldingslistene for EVC2023 viser at vi får se mange kjente fjes. Tidligere gullvinnere som Maria Donner, Gizella Zacher og legendariske Marianne Blasberg (1934) er på plass på damesiden, med Niels Ramberg og Mats Källberg er noen av navnene på herresiden. Man må også nevne Tian Jing-Zörner som spilte OL for Tyskland i 2000, og Xiaoming Drechou som i tillegg til flere OL-deltakelser bl.a. er europamester i mixdouble. Den største mixdoublestjernen er nok likevel Claude Bergeret som ble verdensmester sammen med Jacques Secrétin i Birmingham i 1977. 

ITTF-president Petra Sörling stiller selvsagt i double med sin faste makker Pia Toelhøj. Vi får også et hyggelig gjensyn med Jochen Leiss som var sentral i norsk bordtennis i en årrekke, både i NBTF og i oppbyggingen av NTG. Double med Dr. Herberg Neubauer kan bli gøy! 

Det er nok av andre "kjendiser" også. Bl.a. er Vladimir Samsonov på plass for sin arbeidsgiver Tibhar.

Listen over påmeldte finner du på www.evc2023.com . Her kan du også melde deg på! Veteran-EM er selvsagt ikke det samme uten deg! Det er kun noen få dager igjen før fristen går ut ved midnatt 15. mai. 

STIGA TTEX IDRETTSBUTIKKEN.NO VT Profilering Cara AS Thon hotell Kongsberg Gerflor DNV Norsk tipping