Bordtennis / Nyheter / 2023 / Laksevåg ble seriemestere
Laksevåg ble seriemestere. Foto: NBTF
Laksevåg ble seriemestere. Foto: NBTF

Laksevåg ble seriemestere

Etter den mest severdige kampen i Stiga-ligaen på flere år, kunne Laksevåg strekke hendene i været og feire seieren over Fornebu

Lagkampen startet forrykende. Borgar Haug mot Simon Berglund, og Finn Vetvik mot Jimmy Ojakangas. Borgar mot Simon var på forhånd ventet å bli en helt åpen kamp, mens Jimmy var favoritt i sin. Kampen mellom Borgar og Simon bølget frem og tilbake, men det var til slutt Simon som kunne juble for en seier i det avgjørende settet.
Jimmy mot Finn ble også en jevn affære. Jimmy tok ledelsen, men Finn klorte seg fast og gav seg ikke. Etter noen forrykende ballvekslinger (som blir å se på Magnus Vikstrøms youtubekonto om noen dager), var det Jimmy som kunne sikre Laksevåg en 2-0 ledelse.

De to neste kampene var Hampus Søderlund mot Lars Rønneberg og Christian Ibenfeldt mot Eskil Lindholm. Begge kampene gikk oppskriftsmessig til henholdsvis Hampus og Eskil. 3-1 til Laksevåg var altså stillingen før double.

Doublekampen var ikke uten dramatikk. Eskil måtte ta en medisinsk timeout grunnet strekk i fingeren, men klarte å fortsette. Det holdt allikevel ikke for fornebuparet Borgar og Eskil mot laksevågparet Hampus og Simon. 3-1 til Laksevåg og 4-1 i lagkampen.

Etter double var det duket for ener mot ener og toer mot toer. Kampen mellom enerne ble helt jevn. Borgar og Hampus fulgte hverandre til døren. De fikk imidlertid ikke avsluttet før Simon avgjorde lagkampen ved å slå Lars i en meget spennende kamp. Lars spilte godt og presset en antatt bedre motstander til siste slutt, men det holdt ikke helt inn. 3-1 til Simon, og seriemestertittelen til Laksevåg var dermed et faktum.

Gratulerer til seriemester Laksevåg, og gratulerer til Fornebu med en fortjent 2. plass.

Her finner du nyheter fra seriespill

STIGA TTEX IDRETTSBUTIKKEN.NO Amedia AS VT Profilering Cara AS Thon hotell Kongsberg Gerflor DNV