Bordtennis / Nyheter / 2023 / Klar for semifinale – Gratulerer !
Foto: Jan Bergersen
Foto: Jan Bergersen

Klar for semifinale – Gratulerer !

Vårt andre norske par i double klasse 14 leverte! Aida og Merethe vinner i kampen om semifinaleplass en meget fortjent bronsemedalje!

Kampen mot det rumenske paret, Ciripan/Konstantin starter jevnt. Det er som om de føler litt på hverandre. Begge lag sliter litt med andre-returer, men Aida blir tungen på vektskåla med noen fine åpninger og avgjør settet i norsk favør med 11-8. God start!

Det neste settet blir dessverre rumensk. Både Aida og Merethe gjør flere enkle feil, samt at rumenerne spiller hakket smartere. Det tas timeout på 8-8, men våre norske jenter taper 9-11. Gikk det litt for lett i første sett?

Dahlen og Tveten hever seg i det tredje. Bedre returer, bedre plasseringer gjør at Norge går opp i en tidlig ledelse. Laget fra Øst-Europa henger imidlertid brukbart med. På stillingen 6-6 drar våre håpefulle imidlertid i fra – og er bedre. Det viktige tredje-settet ender med vinst 11-8!

Fjerde sett blir en norsk maktdemonstrasjon! Våre jenter har blitt varme i trøya, samt at Aida får inn noen godt plasserte susere! Lett 11-4!

Norge har dermed fått nok en medalje i dette para-EM! Nå bestemmes valøren klokka 13:00 på bord 6.

Gratulerer!!

STIGA TTEX IDRETTSBUTIKKEN.NO VT Profilering Cara AS Thon hotell Kongsberg Gerflor DNV Norsk tipping