Bordtennis / Nyheter / 2023 / Gode resultater på WTT youth contendere i Ungarn og Slovakia

Gode resultater på WTT youth contendere i Ungarn og Slovakia

Både Martin, Khai og Felix har deltatt på WTT youth contendere. Martin og Khai spilte i Ungarn og Slovakia mens Felix bare i Slovakia. Felix måtte trekke seg fra Ungarn pga en skade som han fikk rett før avreise. Heldighvis det var ikke alvorlig og han var klar til Slovakia.

WTT youth contendere er turneringer med det høyeste nivå for aldersgrupper U19, U17, U15 og U13. Både Martin og Khai gikk videre fra pulje i alle fire klassene de deltok. De klarer å vinne noen runder i hovedturneringen også som gir en del rankingpoeng og bedre seeding neste gang de deltar. Beste resultatene av Khai var 1/16 finale i U17 i Ungarn mens Martin var i 1/16 finale i U19 i Ungarn, U17 i Slovakia og 1/8 finale i U19 i Slovakia hvor han tapte mot vinneren av hele turneringen brasilianske Leonardo Iisuka i en jevn kamp. Felix vant en kamp av fire i Slovakia.

Alle gutter har hatt fin utvikling i det siste og viser at de trives godt på det høyeste nivået på sin alder.