Bordtennis / Nyheter / 2023 / Glimt av klasse fra Pablo, men ukraineren ble et par nummer for stor
Foto: Tor Anders Rasmussen
Foto: Tor Anders Rasmussen

Glimt av klasse fra Pablo, men ukraineren ble et par nummer for stor

I ettermiddag var det duket for 8-dels finale for Pablo mot ukraineren Nikolenko. En kamp man på forhånd visste ville bli en hard nøtt å knekke. Godeste Maksym er ranket som nummer seks i verden.

En på forhånd avslappet, men spent Pablo uttalte før kamp at: – alt som skjer fra nå er bonus, men at han selvfølgelig skulle gi jernet.

I første sett er vår norske spiller litt anspent og vil kanskje for mye. Det resulterer i mange upressede feil, og et klart 3-11 tap.

I andre sett får vi se hva som bor i Fornebu-spilleren, som starter strålende, er aggressiv og god og tar ledelsen 4-0! Pablo vinner noen virkelig fine ballvekslinger og presser ukraineren forbilledlig i både backhand og forehand. På stillingen 5-5 tar coach Sjöberg timeout, og igjen ser vi en offensiv Jacobsen ta de to neste poengene. Når Pablo spiller med senkede skuldre, smaker det fugl!

Det blir dessverre tap 9-11, men med norsk seier i andre sett kunne vi fått en helt annen kamp! Tross alt et meget bra gjennomført sett av vår norske spiller!

I tredje sett tar Nikolenko kontroll og vinner til slutt settet greit 4-11, men dette settet var likevel mye bedre enn det første, fordi han henger med i duellspillet på en helt annen måte.

Tross et klart 0-3-tap er det mye positivt å ta med seg fra denne kampen. Bra kjempet, Pablo!

STIGA TTEX IDRETTSBUTIKKEN.NO VT Profilering Cara AS Thon hotell Kongsberg Gerflor DNV Norsk tipping