Bordtennis / Nyheter / 2023 / Forbundstinget 2023
Foto: NBTF
Foto: NBTF

Forbundstinget 2023

I helga ble det avholdt Ting i Norges Bordtennisforbund, som er det høyeste organet i NBTF.

På Tinget ble de sportslige ambisjonene til NBTF presentert. NBTF har som målsetting at vi skal være i verdenstoppen i parabordtennis og vi skal inn i Europatoppen for kadett, junior og senior.

Tinget vedtok også at deler av den betydelige egenkapitalen NBTF sitter på kan forvaltes mer aktivt, begrenset oppad til fem millioner kroner.

Tor-Anders Rasmussen fra Rana BTK sitter i styret i NBTF og var naturligvis delegat på Tinget. Ane Handegård og Jonny Ternlind var delegater fra Bordtennisregion Nord og Kevin Johansen var delegat fra Bodø Bordtennisklubb.

Under festmiddagen presenterte Kevin Johansen jubileumsboka om norsk bordtennishistorie. Her er det et betydelig kapittel om nordnorsk bordtennishistorie helt tilbake til 1929. Han ble tildelt NBTFs krystallvase for arbeidet. Flere tidligere toppspillere var invitert til presentasjonen og det ble tid til mimring til langt utover kvelden.

Det var også andre med bakgrunn fra nord-norsk bordtennis på Tinget. Andreas Bangsund var delegat for Bordtennisregion Øst. Han spiller seriespill for Tromsø BTK. Trond Andreassen var delegat for Region Midt og han har tidligere spilt for Sortland BTK.

Tone Holm var delegat for Fjell-Kameraterne er fra Narvik.

På Tinget er det også valg av styre og komiteer. Christian Ibenfeldt fra Laksevåg BTK ble gjenvalgt som president og Anne Haug fra Kobra BTK ble gjenvalgt som visepresident.

Som styremedlemmer ble Tor Andres Rasmussen fra Rana BTK gjenvalgt. Dina Høgås Leifseth fra Bodø BTK valgt inn i forbundsstyret. det betyr at Nord-Norge for de neste to årene har to medlemmer i forbundsstyret, to komiteledere av de tingvalgte komiteene, og to øvrige medlemmer i komiteene, slik at Nord-Norge er veldig godt representert i norsk bordtennis.

I komiteene ble Kevin Johansen gjenvalgt som leder av Lovkomiteen og Jonny Ternlind ble ny medlem av denne komiteen.

I Disiplinær- og sanksjonskomiteen ble Bjørn Helge Handegård gjenvalgt som leder og Sigbjørn Skjerpen som medlem. Espen Wiik ble valgt som nestleder i Kontrollkomiteen.

Forbundet hadde til Tinget også lage nye roll ups som skal brukes for å promotere norsk bordtennis utad. På denne var det bilde av Kristoffer Rye Holmboe. Det viser at NBTF har lagt merke til Kristoffers prestasjoner under junior-NM i Bodø for kort tid siden.

STIGA TTEX IDRETTSBUTIKKEN.NO VT Profilering Cara AS Thon hotell Kongsberg Gerflor DNV Norsk tipping