Bordtennis / Nyheter / 2023 / EVC2023 -En uke fullpakket med moro og eventyr
Foto: NBTF
Foto: NBTF

EVC2023 -En uke fullpakket med moro og eventyr

Veteran-EM i Sandefjord handler om …bordtennis. Men det handler også om så mye mer. Ukens aktiviteter gir deg muligheten til å oppleve mye på stedet, og det er en av de større fordelene med One village - One venue konseptet vårt.

Søndag 25. juni er det duket for åpningsseremoni kl 18. Kjente musikere vil underholde deg og alle deltakende land vil bli introdusert. Ikke gå glipp av denne muligheten til å samles med mange bordtennisfolk. Vi representerer ulike land, religioner og politiske orienteringer. Som vi har demonstrert så mange ganger før, vil vi vise at bordtennisfolk er én stor familie, som går helt tilbake til Ping Pong Diplomacy og til og med før.

Mandag 26. juni starter turneringen, og på kvelden blir det innendørs minibordtennisturnering kl 19.00.

Tirsdag 27. juni er dagen for gruppekamper for dobbeltspill, og på kvelden er EVC2023 veldig stolte av å invitere deg til en fantastisk konsert med den kjente tyske pianisten Joja Wendt. Han trenger kanskje ikke ytterligere introduksjon, men hans bordtennisinspirerte show er et must for alle deltakere. Den Hamburg-fødte musikeren begynte å øve i en alder av fire, men karrieren hans tok et stort sprang da Joe Cocker oppdaget ham, og Wendt ble åpningsakten til Cockers tyske turné. Senere spilte han med slike som Chuck Berry og har vunnet den prestisjetunge Louis Armstrong studentprisen. Ikke gå glipp av denne fantastiske konserten!

Onsdag 28. juni er det fri. Du kan besøke de vakre omgivelsene i Sandefjord eller besøke hovedstaden med alt den har å tilby. Hvis du bestemmer deg for å besøke hovedstaden, anbefaler vi det nye og meget anerkjente Munchmuseet eller det fantastiske Roseslottet i Frognerseteren, vest i Oslo. Roseslottet kan være den mest betagende kunstutstillingen i Norge og har en utendørssamling på 153 malerier og skulpturer av kunstnerne Vebjørn og Eimund Sand. Åpningen markerte 75-årsjubileet for friheten fra nazistenes okkupasjon.

Onsdag er også dagen for sosial miks dobbeltturnering. Så langt har 100 par meldt seg på. Spill for livet blir nok et høydepunkt denne dagen med taler fra eksperter om emner som Alzheimer og andre sykdommer, og hva bordtennis kan gjøre for å redusere effekten.

Torsdag 29. juni er dagen for single hovedtrekning og trøst, samt de innovative Table Tennis Talks som vil inspirere spillere og gjester.

Kl. 11.00 vil lars Bo Kaspersen snakke om hvorfor noen land fortsatt lykkes med å produsere gode bordtennisspillere.

Klokken 12.30 skal Fred Radenbach fortelle om hvorfor 330 millioner kinesere ser på den olympiske bordtennisfinalen, nordmenn strømmer til iskalde fjell på bittesmå langrennski og sørafrikanere slår seg sammen som en nasjon rundt sitt rugbylag «Springboks».

Klokken 14 snakker Lars Bo Kaspersen igjen, denne gangen om bordtennis som fremtidens sport.

Kl. 19 viser Kevin Johansen sin nyutgitte bok om norsk bordtennishistorie.

Fredag 30. juni etter double hovedtrekning og trøst blir det stor avskjedsfest hvor deltakere og gjester kan feire innsatsen før de store finalene spilles på lørdag.

One Village – One venue-konseptet vil skape en atmosfære hvor du kan møte venner hver dag med nærliggende puber som er åpne til kl. 02.00 hver morgen.

I Sandefjord vil du ha fått venner for livet, og minner som vil vare lenge etter at turneringen er over.

EVC2023 – Konkurransen

 

STIGA TTEX IDRETTSBUTIKKEN.NO Amedia AS VT Profilering Cara AS Thon hotell Kongsberg Gerflor DNV Norsk tipping