Bordtennis / Nyheter / 2023 / Europamestre!!
Foto: NBTF
Foto: NBTF

Europamestre!!

I kveld var det duket for finale mot Stephanie Grebe og Juliane Wolf fra Tyskland. Tyskerne var rimelig sjanseløse!

Sett 1: Som i semifinalen begynner de norske nokså svakt. Servereturene angripes og avgjøres av de tyske jentene. Man glemmer hvordan man skal spille. Grebe og Wolf er overlegne, og vinner nokså enkelt 11-3. Nå må jentene «opp i ringa!»

 

Sett 2: Historien fra kampen tidligere på dagen gjentar seg. Kvaliteten og plasseringa på servereturene blir mye bedre. Lagene følger hverandre tett til 7-7 før Aida viser seg fram og smasher inn 9-7 og 10-7. Litt rystede tyske damer gjør en enkel serveretur-feil og settet vinnes 11-7!

En meget sterk snuoperasjon av Merethe og Aida! Taktisk spilles det meget bra og begge våre virker rolige og fokuserte – Bring it On!

 

Sett 3: Helt i starten av dette settet er det en liten stillingskrig for å få momentet i det viktige tredje-settet. Fra 3-3 går Norge opp i 7-3 og fester grepet. Norge har et lag i balanse, mens de tyske spillerne etter hvert virker rådville og usikre i sitt spill. Våre jenter er i ferd med å vinne den mentale kampen!

Et meget godt gjennomført sett som vinnes greit 11-6!

 

Sett 4: Våre jenter styrer showet og tar raskt ledelsen 4-1. De ser seg ikke tilbake! Korte servereturer fra våre spillere gjør at tyskerne ikke får åpnet med sine forehands. På 6-2 tar motstanderne timeout – akkurat som i semifinalen. Og akkurat som i semifinalen tar coach Marte en norsk timeout på 6-5.

Timeouten gjør susen, og Norge feier over de tyske jentene med seier 11-6!

Jentene var før mesterskapet en av outsiderne til å ta medalje. Snakk om å være best når det gjelder!

Vi har fått Europamestre i double!!

GRATULERER til Aida, Merethe, Marte og hele det norske teamet!

STIGA TTEX IDRETTSBUTIKKEN.NO Amedia AS VT Profilering Cara AS Thon hotell Kongsberg Gerflor DNV