Bordtennis / Nyheter / 2023 / Eliteserie i Trondheim
Susanne Flor Wilhelmsen og Trondheim BTK er arrangør av helgens samlerunde i Eliteserien for damer. (Bilde Brage Æsøy Titlestad)
Susanne Flor Wilhelmsen og Trondheim BTK er arrangør av helgens samlerunde i Eliteserien for damer. (Bilde Brage Æsøy Titlestad)

Eliteserie i Trondheim

Det nærmer seg tredje serierunde for Eliteserien for damer. Forrige helg var det Norgescupstevne med kun 4 damer påmeldt i klassen Damer elite, det er trist for bordtennis Norge. Til helgen er et tyvetalls damespillere i Trondheim for å konkurrere om heder og ære. La oss håpe at i neste sesong deltar like mange damer på Norgescupstevnene.

B-72 har vært dominerende i en årrekke. Så langt i serien har B-72 tapt to lagkamper og Fokus BTK leder foran Notodden BTK. Dette blir fort premiepallen da Trondheim BTK, Kobra BTK og Fornebu BTK er nok for langt bak til å kunne ta igjen de tre i toppen. Vi kan allikevel tror at disse lagene kan gi topplagene en tøff kamp om poengene. Trondheim BTK slo som eneste lag så langt i serien Fokus BTK i forrige runde. Klarer Trondheim å stille med toppet lag vil de være kapable til å ta skalpen til de tre lagene som topper per nå.

(Bildet lederne av Eliteserien for damer så langt, Fokus BTK)

I de første rundene har ikke B-72 stilt med sitt beste lag, vil de toppe laget i de to rundene som gjenstår for å kunne vinne nok et trofe? Hvem vet, det finner vi ut i helgen. Kan Fokus BTK holde unna for Notodden som ligger 1 poeng bak før runden begynner. De møtes ikke i Trondheim i helgen, men treffes til dyst i siste serierunde på hjemmebane for Notodden i mars.

I bunnen har våre naboer fra Island kun 1 poeng og vil sikkert få det tøft også denne runden med å ta noen seiere med seg hjem til sagaøyen. Klemetsrud BTK som på papiret kan ha et sterkt lag, kan de sjokkere og beseire noen av lagene som ligger foran de på tabellen slik at de kan avansere?

Vi går en spennende helg med mye bordtennis i møte.

 

STIGA TTEX IDRETTSBUTIKKEN.NO VT Profilering Cara AS Thon hotell Kongsberg Gerflor DNV Norsk tipping