Bordtennis / Nyheter / 2023 / 3. Divisjon avdeling D: Superseriehelg - Oppsummering
Modum BTK. Foto: NBTF
Modum BTK. Foto: NBTF

3. Divisjon avdeling D: Superseriehelg - Oppsummering

Vi startet sesongen sammen med avdeling C og Stiga Ligaen, så her var det veldig mange deltakere og masse bra bordtennis! Det var spennende å se så mange på en samlet serierunde, veldig profesjonelt utført av forbundet!

Første samle runden er over og her er resultatene!

Som tidligere antatt så kom Modum BTK seg veldig greit gjennom helgen med kun 3 tapte kamper og en kvote på 37-3, her står de alene på førsteplass med 8 poeng.

Rett under dem så ligger Eiker BTK og Lia IL 2 med 6 poeng hver, med 3 vunnet og 1 tap. Eiker hadde en lettere vei der de spilte mot sitt andre lag (Eiker 2), Drammen 2 og Randesund 2. De tapte kun mot Lia IL 2.

Under Eiker og Lia IL 2 så ligger Larvik BTK og Husøy Foynland 2 med 4 poeng hver, 2 vunnet og 2 tap. Husøy vant mot Larvik.

Da gjenstår de 3 siste lagene på tabellen, Eiker 2, Drammen 2 og Randesund 2, som alle er jevngode. Her er det definitivt kampen om hvem som vil beholde plassen i 3. Div!

Eiker BTK 2.jpg

Eiker BTK 2 og Randesund 2 traff hverandre først. Det var en jevn kamp fram til dobbel der stillingen var 2-2, men her var de små marginene med Eiker 2 der de tok begge dobbel kampene, stilling 4-2. Det var en nedtur for Randesund deretter og kampen avsluttet med 7-3 til Eiker 2.

Både Drammen BTK 2 og Randesund 2 hadde 2 tap etter første dag og startet søndagen med å møte hverandre. Det var en utrolig jevn kamp! Stillingen var 4-4 før de siste 2 kampene nede skulle avgjøres. Drammen BTK 2 kom ut med de små marginene denne gangen. MVP of the match må definitivt gå til Per Anders Rosen som lå nede 2-0 i begge kampene sine, men kom tilbake og vant kampene 3-2. Dermed var det Eiker BTK 2 og Drammen BTK 2 som kom ut med poeng denne gangen og Randesund 2 alene på sisteplass.

Det vil bli spennende å se hva som vil skje i resten av sesongen og neste samle runde er allerede i slutten av november der Lia IL arrangerer runden i Vikhallen, Grimstad.

Vi gleder oss til å se alle igjen!

Her finner du nyheter fra seriespill

 

STIGA TTEX IDRETTSBUTIKKEN.NO Amedia AS VT Profilering Cara AS Thon hotell Kongsberg Gerflor DNV Norsk tipping