Bordtennis / Nyheter / 2023 / 3. Divisjon avdeling D: Seriestart - Superseriehelg
Foto: Randesund IL-BTG
Foto: Randesund IL-BTG

3. Divisjon avdeling D: Seriestart - Superseriehelg

Denne helgen skal Stiga Ligaen (herrer og damer), samt 3. Divisjon avdeling C og D, spille i Oslofjord Convention Center. Fokuset mitt skal være på 3. Divisjon avdeling D. Det er mange klubber som stiller opp med andre-laget sitt i 3. Div avdeling D, men også noen som kommer med første laget sitt, blir spennende å se hva slags ambisjoner de forskjellige lagene har.

I 3. Div avdeling D. så har vi klubber fra Region-Sør, helt nede i Kristiansand der Randesund holder seg til, og helt opp til Modum.

Følgende lag deltar i avdelingen: Modum BTK, Larvik BTK, Eiker BTK, Eiker BTK 2, Drammen BTK 2, Husøy Foynland 2, Lia IL 2, Randesund 2.

Hvis jeg prøver å spå sluttabellen til divisjonen så er det noen lag som stikker litt mer ut enn andre. De fleste lagene er veldig jevne, men når det kommer til lagene med lavest rankingpoeng så er det Randesund 2 og Drammen BTK 2 som ligger der. Disse 2 lagene vil få en tøff reise fremover, så det vil bli spennende å se hvordan de klarer seg etter denne første runden.

Modum BTK har desidert spillerne med høyest rankingpoeng, så har vil det være stor sjanse for opprykk!

Vi ønsker alle lagene lykke til denne sesongen og må det beste laget vinne!

Her finner du nyheter fra seriespill

STIGA TTEX IDRETTSBUTIKKEN.NO Amedia AS VT Profilering Cara AS Thon hotell Kongsberg Gerflor DNV Norsk tipping