Bordtennis / Nyheter / 2023 / 2.div avd. A: Lia BTK rykker opp til 1.divisjon
Lia BTK har hatt en outstanding sesong og rykker fortjent opp til 1.divisjon
Lia BTK har hatt en outstanding sesong og rykker fortjent opp til 1.divisjon

2.div avd. A: Lia BTK rykker opp til 1.divisjon

Selv om det gjenstår en seriehelg så kan vi allerede nå slå fast noen ting. Først og fremst at Lia BTK har hatt en outstanding sesong og rykker fortjent opp til 1.divisjon.

Teoretisk sett er påstanden over feil, men hvis Grimstad guttane ikke rykker opp, lover jeg å spise opp mitt røde Tenergy 05-FX belegg. At alle spillerne på laget er innenfor topp 10 på årets spiller lista sier noen om at alle på laget har prestert på øverste hylle og det er bare å bøye seg i hatt og ta av seg støvet.

Omtrent like sikkert er det at Stord BTK tar sølvet, rent teoretisk er det heller ikke helt sikkert, men vi er overbevist om at øygutta ikke roter bort det nest gjeveste metallet på de siste kampene.

Hvem tar bronsen? Og hvem rykker ned ? Ikke de største spørsmålene i livet kanskje, men viktige nok for noen, svarene må vi vente med i spenning til første helgen i mars når siste seriehelg foregår i Oslo, Haugesund og på Husøy. Det gir ikke store odds om man satser på at bronsen havner hos et av følgende 3 lag: Haugesund BTK, Husøy og Foynland IL eller Bergen PIL.

Ang nedrykk er Stavanger BTK og Skien BTK fortsatt under den nederst streken på tabellen, mens Fokus BTK 3 er bare 1 poeng over samme streken , så her er det helt uvisst hva som blir utfallet når alle kampene i sesong 22/23 er ferdigspilt.

STIGA TTEX IDRETTSBUTIKKEN.NO VT Profilering Cara AS Thon hotell Kongsberg Gerflor DNV Norsk tipping