Foto: Tor Anders Rasmussen
Foto: Tor Anders Rasmussen

Utslått i kvartfinalen, men nærmer seg verdenstoppen!

Norges klasse 7 spiller fikk det tungt i dagens kamp mot verdenstoeren, men skal ha for god gjennomføring i en vanskelig kamp.

Med settsifrene 4-11, 7-11 og 6-11 var seiren klar nok, men siden Paralympics viser Nora at hun har tatt steg mot nettopp Orkut fra Tyrkia.

I andre og tredje sett ble motstanderen delvis presset i backhand av vår spiller og med litt marginer kunne Nora tatt andre sett.

  • Jeg er litt skuffet over kampen og ikke minst den dårlige starten i første sett, men jeg er nærmere nå enn jeg var i PL – det tar jeg med meg, sa Nora rett etter kampslutt.

Nora og Marte i VM.jpg

Coach Marte jobbet som alltid hardt mellom settene, men også hun tar med seg den fremgangen som ble vist siden de to møttes sist.

  • Til neste mesterskap kan Nora være helt på høyde. Jeg er godt fornøyd med at Orkut denne gang helt klart måtte jobbe mer for poengene og at kampen tidvis var jevnspilt. Taktikken med å presse i backhand viste seg å fungere godt. Også er det et godt tegn at Nora er dkuffet etter å møte en av de beste i verden. Det skal vi ta med oss i videre treningsarbeid.
STIGA TTEX IDRETTSBUTIKKEN.NO Amedia AS VT Profilering Cara AS Thon hotell Kongsberg Gerflor DNV