jonny-ternlind.jpg

TROMSØ BORDTENNISKLUBB FYLLER 40 ÅR - GRATULERER SÅ MYE

Tromsø Bordtennisklubb (Tromsø BTK) ble stiftet 15.november 1982, og er dermed 40 år i dag. Til ære for klubben, så har jeg kledd meg i en av de tidligere klubbdraktene. Det er nesten ikke til å fatte at det har gått hele fire tiår siden klubben ble etablert som hovedklubb for bordtennis i Nordens Paris - med en rekke farmerklubber.

Undertegnede er både ydmyk og stolt over å få tatt sterkt del i Tromsø BTK sin stolte og meritterte historie med bl.a. deltakelse i den øverste divisjonen allerede i 1987. Og også så sent som i sesongen 2003-2004 spilte klubben i Eliteserien for herrer. I tillegg har TBTK fostret en rekke Norgesmestere og landslagsspillere, for å nevne noe av historien. 

Et veldig viktig faktum er, at vi hadde en meget dyktig og merittert kinesisk trener, Huang Baolin i perioden 1995-1997, som i 1997 ble headhuntet og var landslagstrener for de beste seniorene i Norge i mange år.

I hele 30 år, siden 1992, har vi hatt Teoribygget på Strandveien 8 («Høgskolebygget») som klubblokale og møteplass - for veldig mange medlemmer. 

For å markere klubbens 40-årsjubileum har klubbens styre med nåværende styreleder Erik Eidesen i spissen, vedtatt å gjennomføre et jubileumsstevne, Mørketidscupen, som går av stabelen 26-27. november i Tromsdalshallen. 

Jeg vil som tidligere leder (1995-2006) og medlem i Tromsø BTK og styreleder i Norges Bordtennisforbund Region Nord benytte anledningen til å ønske oss alle lykke til med arrangementet - Mørketidscupen, og ikke minst gratulerer så mye med 40-årsjubileet.

Lykke til med de neste 40 årene!

Med idrettslig hilsen
Jonny Ternlind

STIGA TTEX IDRETTSBUTIKKEN.NO VT Profilering Cara AS Thon hotell Kongsberg Gerflor DNV Norsk tipping