Foto: Karl Arne Lia
Foto: Karl Arne Lia

Svært vellykket dameserie helg gjennomført i Notodden

Svært vellykket dameserie helg gjennomført tross store Covid-19 begrensninger og frafall av spillere som har fått Covid-19 eller er pålagt karantene. Notodden fikk fredag dessverre en kjedelig avlysning fra B-72 som nå var rammet av Covid-19 hos sine spillere og kunne ikke stille lag. Det viktigste er at det går godt med B-72 spillere og øvrige fra andre lag som ikke fikk vært med i helgen❤️ God bedring til dere alle sammen😍❤️

Notodden damelag.jpg

Vi som arrangør tok de aller største smittehensyn vi kunne og høstet meget god erfaring på organiseringen med faste «kohorter» i hallen til alle lagene, god avstand, frukt/matservering direkte på bordet til alle lagene og struktur på faste plasser til coaching gjennom helgen. Dette er nok hverdagen en stund til fremover og vi får gjøre alt hva vi kan for å klare å arrangere så trygt som mulig!

Laksevåg BTK.jpg

Våre gjester fra Laksevåg BTK, Oslo BTK og Trondheim BTK må vi virkelig få fullrose for å følge opp gode rutiner og bidra med positivitet og super stemning hele helgen.

Gleden over å møtes til matcher og spill har vunnet over at spillere har manglet og lag har måttet trekke seg, latteren har sittet løst og smilene har vært mange👏😍👍

Trondheim.jpg

Vi må spesielt få trekke frem serieleder Trondheim BTK sin fantastiske sportsånd, de mistet sin match på søndag siden B-72 måtte trekke seg på fredag, men ingen sure miner og kun positivitet selv om de da hadde hotell på Notodden og ingen match søndag! Trondheim tok dette på strak hånd, da bad de heller om treningstid søndag og kjørte på i hallen når Notodden og Laksevåg spilte match. Norges Bordtennisforbund ved Ghassan bad oss spesielt hilse til Trondheim gjengen og takke dem for både positivitet og den gode sportsånd de utviser på Notodden denne helgen. Det ble stor applaus fra øvrige lag når Trondheim velfortjent fikk denne heder og takk fra NBTF. 👏👏👍👍😊

Helgens råeste oppgjør ble 5-5 matchen mellom Trondheim BTK og Laksevåg BTK lørdag kveld som tok 3 timer og hadde en rekke jevne og spennende matcher.

I match 6 var spenningen til å ta og føle på, ville det stå 3-3 før dobbel eller kunne Trondheim stikke litt fra og øke til 4-2?Kampen ble jevn og 5 sett måtte til. Birgitte Flor Wilhelmsen tok til slutt hjem en knepen 3-2 seier etter en lang og dramatisk kamp mot Pia Melding Fosse og Trondheim ledet 4-2 før dobbel.

I dobbel kjørte Trondheim hardt ut og vant første sett, da begynte de fleste å tro at Trondheim skulle ta denne matchen.

Men rutinerte Tea Brattli Pintar dro med seg makker Pia Meling Fosse og tok de neste 3 settene og dobbeltseier hjem til Laksevåg.

Stillingen var da 4-3 og det var match igjen…. For å gjøre en lang historie kort ( les match ) så var det spennende matcher og Laksevåg hentet seg inn og tok et fortjent poeng og 5-5 i matcher!

Tross poengdeling tok Trondheim over serieledelsen og vi gratulerer så masse!

Oslo BTK2.jpg

Trondheim slo Oslo BTK tidligere på lørdag og Laksevåg tok seg greit av Notodden på søndag , noe som betød at både Trondheim og Laksevåg reiste fra Notodden med seier og uavgjort resultat i sine 2 matcher. GRATTIS med 4 poeng og mye bra spill 😊

Oslo BTK og Notodden BTK fikk bare en match denne helgen, men det tok de på aller beste måte og begge lag kommer sterkere tilbake i Bergen om noen uker😊😊😊

Notodden som arrangør takker for en flott spillhelg og veldig hyggelig bekjentskap med trivelige lag fra Oslo, Bergen og Trondheim.

Frukt.jpg

Vi gleder oss masse til neste runde i Bergen, så håper vi at covid-19 snart er over!

Otto.jpg

Vi benyttet også anledningen til å ønske alle hjertelig tilbake til Notodden ved neste anledning 😊

Dommere.jpg

Tabell og kampresultater

STIGA TTEX IDRETTSBUTIKKEN.NO Amedia AS VT Profilering Cara AS Thon hotell Kongsberg Gerflor DNV Norsk tipping