Foto: ITTF/WTT
Foto: ITTF/WTT

Nytt utviklingsprosjekt i samarbeid med Olympiatoppen

Bordtennis har som en av ti idretter fått mulighet til å ha et utviklingsprosjekt i samarbeid med Olympiatoppen og deres utviklingsavdeling. Prosjektet retter seg mot unge utøvere og deres utviklingsmiljøer, som har potensiale for fremtidige toppresultater.

Bordtennisforbundet har tatt ut en gruppe bestående av unge utøvere i alderen 15-23 år på tvers av landslagene våre som har mulighet til å nå internasjonale resultater i fremtiden. 

Første år av prosjektet skal vi fokusere på å bygge et godt team, ha enda bedre kvalitet på trening og for noen vil internasjonale konkurranser stå i fokus. 

Vi gleder oss til et spennende utviklingsprosjekt i samarbeid med Olympiatoppen. 

Les mer om utlysningen til Olympiatoppen her: Nye muligheter for langsiktige utviklingsprosjekter (olympiatoppen.no)

Disse 13 utøverne er tatt ut i teamet 2023: 

Borgar Haug, Fornebu, Rebekka Carlsen, B72, Rikke Skåttet, B72, Martine Toftaker, B72, Pablo Jacobsen, Fornebu, Nora Korneliussen, Fokus, Sebastian Vegsund, Fokus, Krizander Magnussen, Stord, Jenny Helene Slettum, Notodden, Fredrik Skjøld-Hinze, Fokus, Martin Frøseth, Tingvoll, Khai Noah Lam, Fokus og Christine Kalvatn, Fokus. 

Ansvarlige for prosjektet: Fra Olympiatoppen: Jan Wojatazek, Fra Bordtennisforbundet: Marte Grutle Aasebø, Jan Bergersen og Gundars Rusis.  

Første samling blir 6.-7. januar på Olympiatoppen, Ullevål og Fornebu. 

 

 

 

STIGA TTEX IDRETTSBUTIKKEN.NO Amedia AS VT Profilering Cara AS Thon hotell Kongsberg Gerflor DNV