Klemetsrud BTK topper tabellen. Foto: Yvonne Fischer
Klemetsrud BTK topper tabellen. Foto: Yvonne Fischer

Klemetsrud BTK topper tabellen i 3 div. avd. A:

19.11 ble samlerunde 2 i avd. 3A avviklet i Eiker sin flotte bordtennishall i Hokksund. Kampresultatene bekrefter i stor grad tendensen fra 1. samlerunde. Klemetsrud slo utfordrerne Fornebu 5 og Oslo 1 klart (hhv 8-2 og 9-1). Klemetsrud topper dermed tabellen, selv med en kamp mindre spilt enn Fornebu 5.

Internkampen mellom Oslo 1 og 4 ble et intenst oppgjør, men 1. laget vant til slutt 7-3, og opprettholdt med det «rangordningen» i klubben. Oslo 1 hadde også en meget hard kamp mot Fornebu 5, men denne tapte de 6-4.

Eiker 2 hadde forsterket laget fra 1. samlerunde, og tok greie seire mot Rakkestad og Lynild, og ligger dermed på en relativt klar 3. plass. Lynild har riktignok samme poengsum, etter 2 seire og ett tap i denne runden, men Lynild har spilt 2 kamper mer, og blir nok skjøvet nedover på tabellen etter hvert.

Lynild BTK, Oslo BTK1 og 4 samt Jevnaker BTK2 vil nok slåss om plassene fra 4 til 7 ved sesongslutt. Rakkestad sliter med tabellfangsten i bunn av tabellen, men det ser ikke ut til å gå ut over innsatsen og spillegleden. Det er flott med nye klubber og spillere som har en så positiv innstilling.

For detaljer om helgens kamper og resultater finnes her: Seriespill (bordtennis.no)

Nyhetside for Seriespill

Aktuelle info for seriespill

STIGA TTEX IDRETTSBUTIKKEN.NO Amedia AS VT Profilering Cara AS Thon hotell Kongsberg Gerflor DNV