Pablo - VM.jpg

Godkjent VM-debut av Pablo, tross tap 2-3!

Pablo Jacobsen møtte ungareren Andras Csonka i sin VM-debut. Dette er en spiller Pablo slo sist de møttes, så den norske gjengen i Granada hadde trua!

Pablo startet kampen meget bra, tok iniyiativet, servet godt og vant kontrollert 11-7. Meget bra start!

I det andre settet snudde kampbildet, der ungareren overtok føringa i settet og der marginene i spillet ikke bikket i norsk favør. Litt for mange enkle feil førte til ungarsk utligning, 6-11 og 1-1.

I tredje sett satt igjen servene mye bedre. Returene bar bedre plassert, men det holdt bare nesten med 9-11 og 1-2.

Og hvilket fjerde sett vi fikk! Pablo tar tak og nå fikk bi se hvilket potensial som bor i vår norske herre-åtter: Server og returer satt der de skulle og plasseringene satte motstanderen ut av spill. Et herlig sett. 11-7 og 2-2!

Dessverre ble starten på det femte og avgjørende settet ikke helt som man kunne håpe. Pablo taper alle av sine fire første server og kommer bakpå. Litt for mange enkle feil gjør at Csonka leder komfortabelt gjennom settet, selv om Pablo nærmer seg på slutten med noen fine ballvekslinger og poeng. 7-11 og 2-3.

Den ungarske motstanderen drar kanskje seieren i land på rutinen, men på dette nivået er det den som har dagen som ofte vinner. Pablo sier i en kommentar etter kampen at:

- Jeg er godt fornøyd med kampen tross tap. Jeg synes jeg spiller bra i store deler av kampen, spesielt når jeg lykkes med plasseringen i ballvekslingene. Det er spesielt å spille sin første VM-kamp, avslutter han med et smil.

STIGA TTEX IDRETTSBUTIKKEN.NO Amedia AS VT Profilering Cara AS Thon hotell Kongsberg Gerflor DNV