Foto: Ghassan Chaer. 
Foto fra venstre: Øivind Eriksen, Christian Ibenfeldt, Terje Ekrann, Karl Børre Reite, Unni Halvorsen, Rune Wågelsby, Anders Hovden, Egil Hauge, Anne Haug, Tore Eig og  Svenn-Erik Nordby.
Foto: Ghassan Chaer. Foto fra venstre: Øivind Eriksen, Christian Ibenfeldt, Terje Ekrann, Karl Børre Reite, Unni Halvorsen, Rune Wågelsby, Anders Hovden, Egil Hauge, Anne Haug, Tore Eig og Svenn-Erik Nordby.

EM-møte på Ullevaal

EVOC 2023, European Veterans Organizing Committee, avholdt heldagsmøte på Ullevaal stadion lørdag 17. september. EVOC var forsterket med noen deltakere, og hovedformålet var å gå gjennom arbeidsoppgavene ved neste års veteran-EM i Oslofjord Convention Center for å sikre at alle oppgaver var definert og fordelt!

Oppgaver knyttet til marked, turnering, promotering, venue og media ble delt ut til de forskjellige teamene. De store avtalene er på plass. Nå starter vi på detaljplanleggingen. For øyeblikket jobbes det mye med å invitere frivillige til forskjellige oppgaver, samt å sørge for at flest mulig melder seg på stevnet innen "early bird"-fristen 31. oktober. 

Vi fikk også en presentasjon av folkehelseprosjektet "Spill for livet/Play for Life" som er knyttet tett opp til veteran-EM. Prosjektet består av flere deler, bl.a. utplassering av bordtennisbord i Vestfold og Telemark, åpen dag for barn og unge, voksne og para, samt en konferanse med foredrag og diskusjoner rundt bordtennis og folkehelse. 

Det var 12 deltakere på møtet, som ble ledet av Event director, Karl Børre Reite.

STIGA TTEX IDRETTSBUTIKKEN.NO Amedia AS VT Profilering Cara AS Thon hotell Kongsberg Gerflor DNV Norsk tipping