Foto: Bastiaan Burgering
Foto: Bastiaan Burgering

Bordtennis på Valnesfjord Helsesportsenter

Onsdag til torsdag var NBTF på plass på Valnesfjord Helsesportsenter for å gi både pasienter, idrettspedagoger og andre ansatte en kort innføring i bordtennis. Valnesfjord tilbyr tjenester innen spesialisert habilitering og rehabilitering, og er et nasjonalt kompetansesenter for barn og unge med funksjonsnedsettelser med særlig fokus på aktivitet, mestring og deltakelse.

I løpet av disse dagene fikk NBTF holdt 7 økter for ulike grupper og hvor ca 40 engasjerte barn, unge, voksne og ansatte fikk prøve seg på bordtennis. Først fikk idrettspedagogene en praktisk gjennomgang der det ble gått gjennom hvordan bordtennis kan tilrettelegges og brukes i rehabiliteringen. På den åpne ettermiddagsøkten var det stappfullt av barn, unge og foreldre som kom tilbake og ville spille enda mer! Det var kjekt å se alle så ivrige og vi håper vi har klart å inspirere både pasienter og ansatte til å spille bordtennis.

Stor takk til Valnesfjord Helsesportsenter for at vi fikk komme på besøk og hadde et flott opphold, vi kommer gjerne igjen!

Valnesfjord 1.jpg

STIGA TTEX IDRETTSBUTIKKEN.NO VT Profilering Cara AS Thon hotell Kongsberg Gerflor DNV Norsk tipping