Foto: Bastiaan Burgering
Foto: Bastiaan Burgering

Bordtennis på Sunnaas Lekene, Camp Spinal og Sunnaas

I sommer har NBTF vært representert på 3 ulike arrangement i regi av Sunnaasstiftelsen for å gi deltakerne en innføring i bordtennis.

Som i fjor ble vi invitert til Norges Idrettshøyskole for å vise personer med en inkomplett eller komplett ryggmargsskade at bordtennis er en idrett for alle uansett funksjonsnivå. Camp Spinal er en fin arena for deltakere å kunne teste ut nye aktiviteter innenfor trygge rammer og med god veiledning av mentorer som selv har vært i deres situasjon. Både deltakere og mentorer fikk en kyndig innføring i bordtennis av paralandslagsspiller Fredrik Nordsveen Johansen. 

Camp Spinal 2.jpg

Sunnaaslekene ble arrangert for første gang etter starten av pandemien og skulle holder på Berger Stadion, Nesodden. Grunnet dårlig vær ble alt av aktivitet flyttet innendørs til Sunnaas Sykehus. Dette er et arrangement der pasienter som er på opphold på Sunnaas kan vi prøve ut mange ulike idretter og aktiviteter på en og samme dag. Mange pasienter og ansatte var innom bordtennis stasjonen og det førte til tider til kø ved bordene. 

Camp Spinal.jpg

For de som ikke fikk spille så lenge på Sunnaaslekene ble det en ny mulighet til å utforske bordtennis da Fredrik og undertegnede kom tilbake uken etter. Flere av de vi hadde truffet under lekene kom tilbake igjen for å få spilt mer bordtennis. Denne gangen var det mer tid til å prøve seg og det var en del som meldte seg interessert i å finne en klubb i etterkant av oppholdet. 

Takk til Sunnaasstiftelsen og Sunnaas Sykehus for at vi kunne komme på besøk!

STIGA TTEX IDRETTSBUTIKKEN.NO Amedia AS VT Profilering Cara AS Thon hotell Kongsberg Gerflor DNV