Haukelandshallen.jpeg

Bli med på Frivillighetens år 2022!

I hele 2022 skal vi feire frivilligheten - Norges største lagarbeid - og få enda flere med på laget.

Les om hvordan du kan delta

Forslag til tiltak for å feire

 • Vis at dere er med på feiringa

  Bruk verktøykassen og last ned de offisielle logoene for å markere at dere feirer 2022 som frivillig organisasjon eller forening. Disse kan legges ut på nettsider, sosiale medier og i andre relevante kanaler. Hjelp oss å bli en samlet stemme som markerer 2022!

 • Bli med på VÅR DAG

  Velg deres VÅR DAG, planlegg arrangementer, la lokallagene søke om penger i den offisielle støtteordningen og vær med på å male Norge i organisasjonenes farger i hele 2022.

 • Marker Frivillighetens Dag

  Alle organisasjoner kan og bør markere FNs Frivillighetsdag 5. desember! Bruk dagen på å sette fokus på deres frivillige og vær med i åpingen av fest-året. Se forslag til hvordan dere kan markere dagen her.

 • Mobiliser lokallagene

  Hvis dere er en sentral organisasjon med mange lokallag og foreninger som er medlem er dette en super mulighet til å samle og mobilisere! Lag møteplasser på tvers av lag og hjelp oss å kommunisere festen i 2022.

 • Gjør noe spesielt!

  Det er regjeringen som har vedtatt at det er Frivillighetens år i 2022 - det er en oppfordring til å gjøre noe helt spesielt dette året. Har dere vanligvis et årlig arrangement? Gjør det enda større dette året, og sett de frivillige i sentrum! Ta gjerne kontakt med oss om vi kan hjelpe til med dette.

 • Les mer her
STIGA TTEX IDRETTSBUTIKKEN.NO VT Profilering Cara AS Thon hotell Kongsberg Gerflor DNV Norsk tipping