Åsgårdstrand IF-BTG.jpg

Åsgårdstrand IF-BTG er en ny Bordtennisklubb!

NBTF ønsker med dette en ny Bordtennisklubb i Region Sør hjertelig velkommen inn i bordtennisfamilien.

Leder for Åsgårdstrand IF-BTG er Oddvar Thuve.

Vi har pr. dags dato 2 stk bordtennisbord i stein på vår barneskole Åsgården skole sier styremedlem Stian Nilsen. Vi har også bordtennisbord på vår fritidsklubb, som er innendørs på vårt klubbhus.

På vårt store utendørsanlegg, har vi plass til flere idretter og der ønsker vi at bordtennis også skal være representert.

Åsgårdstrand idrettsforening i Vestfold har oppgradert vårt i idrettsanlegg for 18 mill. Vi har ett flott anlegg med basketbane, skøytebane, beachvolley, Padel, friidrett, klatrevegg og fotballbaner.

Klubben har kjøpt inn alt av utstyr som lånes ut gratis til våre medlemmer (Fotball, basketball, padel, volleyball, frisbee osv.) Det er også bordtennisracketer og baller til utlån på våre innendørs bord.

Vi har også en all aktivitetsgruppe med over 300 medlemmer, der vi kjører kurs i klatring, svømming, seiling, turn, ballidretter osv. Her har vi 2 årlige aktivitetsdager og 1 uke gratis aktivitetsuke for alle barn i Åsgårdstrand. Utendørs bordtennisbord hadde uten tvil blitt enda en flott aktivitet for barna.

Ukentlig er det over 1500 aktivitetstimer på vårt idrettsanlegg fordelt på 15 fotballag, 7 all aktivitetsgrupper og uorganisert idrett, så her er det en flott mulighet for bordtennis og vise seg frem.

Vi ser frem til ett samarbeide med NBTF og skal jo allerede til neste år hjelpe til rundt veteran EM i bordtennis.

Gleder oss til å iverksette bordtenniskurs, for alle barna som er med i ÅIF all idrett. Det planlegges allerede nå åpent mesterskap i Åsgårdstrand sier styremedlem Stian Nilsen .

 

 

STIGA TTEX IDRETTSBUTIKKEN.NO Amedia AS VT Profilering Cara AS Thon hotell Kongsberg Gerflor DNV