EM 2023.PNG

Vi trenger akkurat deg!

Veteran-EM skal arrangeres i Norge i 2023. Nå trenger vi teamledere og teammedarbeidere til prosjektet. Dette er en unik mulighet til å være med på å skape aktivitet, bordtenniskultur og stolthet. Vi tror at dette er noe for akkurat deg!

EVC2023 blir et stort arrangement. Vi ser for oss at 4000 deltakere og over 300 frivillige vil samles på Oslofjord Convention Center i Sandefjord den siste uken i juni 2023. Vi får vår egen bordtennisby der alle spiller, bor, spiser, drikker, går på konserter, deltar på aktiviteter, møter venner og har det gøy! Dette skal gi norsk bordtennis økt aktivitet, økt kompetanse og et godt overskudd.

For å få til dette trenger vi deg!

Du trenger ikke å være veldig involvert i styre og stell i klubben eller regionen. Du trenger ikke å være veteran. Ung eller gammel spiller ingen rolle!

  • Du må kunne noe!
  • Du må like å skape noe for andre!
  • Du må like å skape noe sammen med andre.

Vi kan garantere at det blir moro, lærerikt og givende. Vi skal ha 9-10 team som jobber selvstendig om hver sin oppgave, men som også samarbeider for å levere et fantastisk EM. Teamene vil bli fulgt opp, få oppdrag fra og rapportere til organisasjonskomitéen (EVOC).

Teamlederen vil ha som oppgave å sikre fremdrift etter plan, utvikle sitt eget område faglig og lede/gjennomføre det operative arbeidet.

Hvert team vil ha 1-5 deltakere, ut fra oppgaven som skal løses. I tillegg vil man disponere nødvendig antall frivillige under selve arrangementet.

Oppgaven blir selvsagt godt belønnet! Ikke med penger og gull, men med givende og lærerike oppgaver, følelsen av å skape noe viktig for norsk bordtennis og selvsagt med mye moro!

Har du lyst til å jobbe med ett av temaene nedenfor? Enten som teamleder eller teamdeltaker? Eller kjenner du noen andre som vi bør ta kontakt med? Send en e-post til ghassan.chaer@bordtennis.no så snart som mulig og senest 30. mai.

Har du spørsmål? Ring Karl Børre Reite på 9162 5676.

Promotering og kommunikasjon:
Vi skal sette deltakerrekord! Da trenger vi deg som er god på markedsføring, web og andre digitale flater, grafisk design, merkevarebygging og relasjonsbygging. Foto og video blir viktig for oss, og arbeidsspråket blir engelsk.

Marked:
Norsk bordtennis skal sitte igjen med penger! Da trenger vi deg som er god på forhandling og avtaler, eller er god til å se muligheter for nye kommersielle samarbeid.

One Venue:
Fire haller, messeområder og backstage med kontorer og spesialrom skal planlegges, rigges og kanskje bygges om! Du må være praktisk anlagt og strukturert. Kanskje du kan noe om rigg og drift, har jobbet med romprogram eller ledet arbeidslag før? Kanskje du også bor i kjøreavstand fra Sandefjord?

Turnering:
Vi skal arrangere EM! Dette handler om å planlegge og gjennomføre et gigantisk bordtennisstevne, sammen med ETTU og andre samarbeidspartnere. Du bør ha arrangert bordtennisstevner før, men her er mye nytt å lære!

Frivillige:
Hvordan skal vi rekruttere, utdanne og behandle 300 frivillige? Vi trenger riggere, dommere, infodesk, sjåfører og mye annet. Jobben her er altså å finne behovet, finne folka, lage kompetansetiltak og holde alle glade og fornøyde gjennom hele prosessen. Kanskje du har sett hvordan dette gjøres på musikkfestivaler eller andre store internasjonale arrangementer?

Transport:
Her er det mye som går på hjul, men alt må gå på skinner! Vi skal ha flyplasstransport, VIP-transport, shuttlebusser. 4000 mennesker skal komme seg på riktig buss til riktig tid, andre skal fra dør til dør. Transportkontoret blir et viktig sted før og under arrangementet!

Seremonier:
Vi skal ha åpningsseremoni og medaljeseremoni. Disse skal produseres og gjennomføres. Har du kompetanse på scene, teater eller TV?

One Village:
Vi skal bygge en bordtennisby og fylle den med innhold! Hovedansvaret vil ligge på Oslofjord Convention Center, men vi trenger også vår egen sirkusdirektør. Har du en sirkusdirektør i magen? Si fra da vel!!

Legacy:
Vi skal sette et fotavtrykk som ikke går bort så fort! Dette er folkehelsetiltak, mer aktivitet, styrket omdømme for bordtennis og mer aktivitet. Her trenger vi deg som kan tenke store tanker, og som ikke er redd for å sette de ut i livet.

STIGA TTEX IDRETTSBUTIKKEN.NO Amedia AS VT Profilering Cara AS Thon hotell Kongsberg Gerflor DNV