Christian.jpg

Velkommen tilbake

Etter ca 1,5 år uten normal aktivitet ser det endelig ut som vi igjen kan både trene og delta på arrangement. Og hvilken høst det ser ut til å bli: 4 utsatte NM skal inn i timeplanen, sammen med både seriespill og NC. Landslagene våre er tidligst ute og skal spille NETU topp 16, PL og EM-kval i august. Det kommer til å bli hektisk for mange, men vi håper så mange som mulig benytter seg av konkurransetilbudet som vi så lenge har lengtet etter.

Det har vært en tøff tid for klubbene våre, i likhet med de fleste andre i idretts-Norge. Vi håper alle nå har kommet seg tilbake ved bordet og er klar for nye tak. Fra sidelinjen registrerer vi i hvert fall at det har vært mye aktivitet gjennom sommeren i mange klubber, og vi håper «oppstart-pakken» fra forbundet har kommet godt med der ute.

Fra forbundshold vil vi fortsette satsingen på økt kompetanse både i klubb og på trenersiden. Vi jobber med prosjekter som forhåpentligvis vil få frem enda flere (og bedre) trenere, som vi også selvfølgelig håper klubbene tar vare på og bruker i sin daglige drift. For å ta vare på spillerne våre er det ingen viktigere enn dem i klubbene (eller landslag).

Ellers er vi som alltid på utkikk etter gode prosjekter i klubber og regioner. Flere og bedre…. Har du et, ta kontakt!

Det utsatte Tinget nærmer seg også, og vi håper klubbene som ønsker å ta norsk bordtennis videre, kommer og sier sin mening. Vi vil også markere vårt 75-års jubileum. Innen den tid håper vi også at vi kan presentere en spennende happening i desember - hold av førjulstiden….

Men aller viktigst: nå skal vi endelig møtes igjen. Så nå er det bare å gjøre seg klar for det vi har savnet i godt over et år : konkurranser over hele landet!

Og før det skal vi heie på Aida, Nora og Tommy enda lenger vekke: PL i Tokyo!

STIGA TTEX Norsk Tipping IDRETTSBUTIKKEN.NO Amedia AS VT Profilering Cara AS Thon hotell