TD-seminar 2021.jpg

TD-seminar i Oslo

NBTF arrangerte TD-seminar på Ullevål stadion 23. og 24. oktober. Både dagens og morgendagens tekniske delegerte var invitert, til sammen syv personer i tillegg til NBTFs Ghassan Chaer.

De teknisk delegerte har kontinuerlig fokus på å bidra til å løfte kvaliteten på de norske mesterskapene, Stige Norgescupstevnene og Stiga Norgescupfinalen i samspill med arrangører, overdommere og NBTF, og deltakerne gikk gjennom en velfylt agenda under ledelese av Øivind Eriksen.

Etter seminaret vil det bli utarbeidet anbefalinger til både NBTF og arrangørklubbene om hvilke tiltak og krav det legges opp til i fremtidige stevner. Den største utfordringen for klubbene er å stille med et  tilstrekkelig antall medlemmer i sekretariatet, i kiosken/kaféen, som dommere og i andre nødvendige funksjoner.

I diskusjonen kom det også frem at NBTF i enda større grad enn i dag må støtte arrangørklubbene, og når listen over anbefalinger er komplett vil det nye styret ta stilling til forslagene TD-seminaret legger frem.   

TD-seminar 2021.pdf

 

STIGA TTEX IDRETTSBUTIKKEN.NO VT Profilering Cara AS Thon hotell Kongsberg Gerflor DNV Norsk tipping