NM-Bedrift.png

NM Bordtennis Bedrift 2021

Telemark Bedriftsidrettskrets v/Bordtennisutvalget har den glede å invitere til NM Bordtennis Bedrift – Telemarkslekene 2021.

NM Bordtennis bedrift er lagt til Skien Fritidspark lørdag 11-12. september 2021 i Skienshallen.

Grunnet covid-19 er NM arrangementet blitt flyttet til over sommeren 2021. Skienshallen ligger i Skien Fritidspark, som er en flott aktivitetspark for store og små. Les og se mer om fritidsparken på www.skienfritidspark.no

Smittevern:
Som arrangør legger vi til rette for at smittevern skal bli godt ivaretatt og det er de forelagte retningslinjer som vil være gjeldende for gjennomføringen. En gjeldende smittevern-veileder fra ankomst til avreise blir sendt ut god tid i forkant av NM dersom det stilles krav til dette. Arrangør har ansvar for å legge til rette for et godt smittevern, og du som deltaker må være lojal til de regler som blir satt. Blir ikke dette respektert vil det føre til diskvalifisering og spiller må forlate området. Koronavettregler til NBTF og NBIF per 10.02.21 ser du her:

https://bordtennis.no/smittevernveileder/

https://www.bedriftsidretten.no/p/52180/koronavettregler

Det tas forbehold om at arrangementet kan avlyses på kort tid grunnet gjeldende retningslinjer.

NM:
Oppstart er lørdag kl. 09.00 med Mix Double og kl. 10.00 med Lagspill. Vi må ta forbehold om endring av klasser dersom retningslinjene rundt korona tilsier dette. Det samme gjelder arrangørens dialog med kommuneoverlege i Skien og hennes anbefalinger underveis.

For mer info rundt klasseinndeling og NM turneringen, kontakt leder av utvalg, Kai Morten Larsen, på epost: kai.larsen@ineos.com

ALL ØVRIG INFORMASJON FINNER DU HER:
Invitasjon NM Bordtennis Bedrift 11-12 sept 2021.pdf

STIGA TTEX IDRETTSBUTIKKEN.NO VT Profilering Cara AS Thon hotell Kongsberg Gerflor DNV Norsk tipping