Seriemester-Heros.jpg

Gratulerer med 75-års-jubileet, Sportsklubben Heros!

Sportsklubben Heros feirer 75 år i dag, fredag 9. april.

Klubben ble stiftet 15. mars 1946, og de syv stifterne var Henning Hansen, Andreas Iversen, Walter Kaufmann, Olaf Olsen, William Reitan, Finn Schønberg og Bjarne Svendsen. Det konstituerende møtet, med 16 deltakere, skjedde 9. april 1946, drøye to uker etter at Sportsklubben Heros var med på å stifte Norges Bordtennisforbund. Klubbens første formann var Andreas Iversen.

Sportsklubben Heros har gjennom alle disse 75 år vært en av de ledende bordtennisklubbene i landet. Klubben har blant annet arrangert utallige norske mesterskap, og klubben har også et stort antall norske mestere og landslagsspillere i sine rekker.

De siste 35 årene har Tor Bakke og Don Alexander vært ledere i klubben, med Don som leder i jubileumsåret. Don vil gjerne trekke frem de åtte klubblegendene Finn Drange, Knut Håvåg, Ann Mortensbakke, Sonja Rasmussen, Finn Schønberg, Kjell Erling Sørensen, Rigmor Sørensen og Lill Kristin Wennberg som markante representanter for jubilanten.

Det er en stolt 75-åring som jubilerer, og i jubileumsåret arrangerer Sportsklubben Heros NM for veteraner 9. og 10. oktober.

 

NBTF gratulerer Sportsklubben Heros med 75-års-jubileet !

STIGA TTEX Norsk Tipping IDRETTSBUTIKKEN.NO Amedia AS VT Profilering Cara AS Thon hotell