Team Venue

Hva gjør Venue:

Venue skal planlegge, rigge opp, drifte, og rigge ned alle hallene med gulv, bord, barrikader, sekretariat, venue dressing og alt som skal til for at turneringen skal bli en suksess. Teamet har også ansvar for de samme oppgavene på utstillingsområder, kontorer og back of house slik som f.eks. legekontor, vip-lounger osv.

Teamet jobber tett sammen med Oslofjord Convention Center og ETTU.

Venue trenger en god gjeng frivillige for monteringsarbeid i mai 2023. Deretter skal det rigges utendørs og innendørs fra tirsdag 20. juni 2023 og frem til åpningen påfølgende søndag. Det skal legges mobilt gulv, settes opp bordtennisutstyr, vi skal sette opp nettverk og IT-utstyr, rigge salgsområder, sette opp skilt, pynte med flagg, blomster og design osv. I løpet av turneringen skal hallene og området holdes i orden, det skal rigges om bl.a. til åpningsseremoni og finaler, og vi skal sørge for at deltakere og publikum holder seg til de sonene der de skal ha adgang. Til slutt rigger vi alt ned og bort, og er ute av området i løpet av søndag 2. juli.

Her trenger vi både folk som er praktisk anlagt, som kan ta i et tak, og som har øye for hva som ser ryddig og stilig ut!

STIGA TTEX IDRETTSBUTIKKEN.NO Amedia AS VT Profilering Cara AS Thon hotell Kongsberg Gerflor DNV Norsk tipping