Billedtekst: På bildet ser dere dugnadsgjengen fra Åsgårdstrand. Fra venstre, første rad:

Sander, Samuel, Kristoffer og August.

Andre rad, fra venstre: Sigurd, Emil, Martin og Theo.

Tredje rad, fra venstre: henrik, William, Johan, Mohamed og Kristoffer B.

Foto: Brage Titlestad, NBTF
Billedtekst: På bildet ser dere dugnadsgjengen fra Åsgårdstrand. Fra venstre, første rad: Sander, Samuel, Kristoffer og August. Andre rad, fra venstre: Sigurd, Emil, Martin og Theo. Tredje rad, fra venstre: henrik, William, Johan, Mohamed og Kristoffer B. Foto: Brage Titlestad, NBTF

Unge frivillige bidrar under Veteran-EM

Selv om EM i Sandefjord er for veteraner, betyr ikke det at de unge ikke bidrar. Åsgårdstrand IF, stiftet helt tilbake til 1937, har hatt en gjeng ungdommer som har jobbet i flere dager for å hjelpe til slik at Veteran-EM går så smertefritt som mulig. Åsgårdstrand IF har dette året startet ei bordtennisgruppe, så vi håper å se dem i bordtennisstevner framover.

De har hatt ulike oppgaver som f.eks. renhold, dørvakt, kontroll osv. og rapporten fra stevnelederne sier at dette har vært utført til alles tilfredsstillelse.

Dugnadsgjengen fikk skolefri sist fredag og var nesten øyeblikkelig klar til dugnadsjobbingen. I løpet av disse dagene har de også fått tid til å spille litt bordtennis og det har de syntes var veldig givende. I tillegg til å bygge arrangørkompetanse tjener de litt penger til sitt eget idrettslag disse dagene de arbeider ved Sandefjord Convention Center. EVC 2023 vil takke Åsgårdstrand IF og dugnadsgjengen deres for innsatsen under Veteran-EM i Sandefjord!

STIGA TTEX IDRETTSBUTIKKEN.NO Amedia AS VT Profilering Cara AS Thon hotell Kongsberg Gerflor DNV Norsk tipping