Foto: Brage Titlestad, NBTF
Foto: Brage Titlestad, NBTF

Tusen takk for en fantastisk innsats!

Kjære frivillige! Vi har lagt bak oss en fantastisk uke på Oslofjord CC som selvfølgelig bare var kroningen av arbeidet som har pågått enda lengre. Tilbakemeldingene fra utlandet er en unison hyllest av selve arrangementet - vi vet vel alle at maten bød på problemer, men dette var bokstavelig talt ikke vårt bord. Innboksen er full av lovord!

Uten alle dere frivillige hadde dette selvfølgelig ikke vært mulig. Fra vi tok de første stegene inn i arenaen til siste dag, har det blitt lagt ned et imponerende stykke arbeid. Vi er rett og slett stolte og ikke minst takknemlige, for hva vår tross alt ganske lille bordtennisfamilie har klart å få til denne uken.

Fantastiske spilleforhold (selv toppspillerne med god erfaring fra internasjonale mesterskap har knapt sett makan), god informasjon, effektiv akkreditering, flott vær (vi tar den på vår kappe også), seminarer der vi fikk både læring og inspirasjon, aktiviteter i og utenfor hallen, streaming og live-scoring (på et helt annet nivå enn tidligere mesterskap), arrangement-teknisk knirkefritt, nydelige seremonier (både åpning og medaljer), etc. En ekstra tommel opp for venue-gjengen og transport-gjengen. Hvilken innsats! Listen er lang. Klarer ikke finne noe negativt med de oppgavene vi hadde ansvar for!

Vi kunne sikkert ramset opp en mengde navn her, men nøyer oss foreløpig med:

Dere er gode! Alle sammen! Tusen takk for en fantastisk innsats!  

Mvh
Christian, Anne, Bengt, Karl Børre og Ghassan

STIGA TTEX IDRETTSBUTIKKEN.NO Amedia AS VT Profilering Cara AS Thon hotell Kongsberg Gerflor DNV Norsk tipping