Bordtennis / Arrangementer / Norges Bordtennisforbunds 51. Ordinære ting / Nyheter / Veteran-EM på hjemmebane ble grundig presentert på tinget
Foto: Ghassan Chaer
Foto: Ghassan Chaer

Veteran-EM på hjemmebane ble grundig presentert på tinget

Vi gleder oss til 2023! Planene for veteran-EM på hjemmebane ble grundig presentert på tinget. -Vi vant! Slik innledet Christian Ibenfeldt og Karl Børre Reite presentasjonen av EVC2023 på årets ting.

Det er nesten alltid stor konkurranse om å få veteran-EM. Premien er et gigantarrangement på hjemmebane, med mulighet for å gjøre mye bra for norsk bordtennis. Presentasjonen tok utgangspunkt i:

  • Hva får vi oppleve?
  • Prisnivå
  • Mål
  • Hva er jobben videre?

Det satses på å få 4100 spillere fra 56 land til Norge den siste uka i juni 2023, sammen med 1000 medreisende.

Det vil bli et yrende liv fra morgen til kveld i bordtennisbyen på Oslofjord Convention Center i Sandefjord. -For meg er det de langsiktige målene som er de viktigste, sier event director Karl Børre Reite. Vi skal selvsagt lage en god opplevelse og et godt arrangement for de som kommer på besøk! Så skal vi sørge for at arrangementet bidrar til rekruttering og utvikling av spillere og ledere, og vi skal sitte igjen med et godt overskudd. Vi skal ha mer bordtennis i media, og flere skal oppdage bordtennis både som konkurranseidrett og trim- og folkehelsetiltak. Mer bordtennis til folket, rett og slett!

Planleggingen av mesterskapet er godt i gang. I starten av desember kommer representanter fra ETTU til Sandefjord for å se på konseptet og anlegget, og for å teste ut tekniske løsninger. Det har også vært samtaler med våre venner i Italia som skal arrangere EM allerede neste år, og med andre som ønsker å bidra på forskjellige vis.  

For å forkorte ventetiden frem mot juni 2023 har vi lagt ved presentasjonen fra tinget. Vi gleder oss!

EVC2023_Presentasjon_Tinget ny.pdf

STIGA TTEX IDRETTSBUTIKKEN.NO Amedia AS VT Profilering Cara AS Thon hotell Kongsberg Gerflor DNV