Bordtennis / Arrangementer / Seriespill / Seriespill nyheter 2021 - 2022 / Spennende kamper i Stiga-Ligaen
Foto: Brage Titlestad og Marianne Troppen Hornnes
Foto: Brage Titlestad og Marianne Troppen Hornnes

Spennende kamper i Stiga-Ligaen

En lang og spennende seriehelg er over, og Stiga-Ligaen er med det halvspilt. Laksevåg og Fornebu peker seg som forventet ut som de beste lagene, men bak dem er det jevnt.

Til sammen 14 kamper ble spilt foregående helg, og samtlige lag var i aksjon. Nidaros spilte 6 kamper, Eiker og Jevnaker 5, mens de resterende lagene hadde et mer normalt kampskjema. Dette medførte lange dager i hallen, og ikke minst mye godt spill.

Marcus.jpg

Av høydepunkter kan kampen mellom Marcus Wærstad og Fredrik Meringdal søndag kveld nevnes. Det var en uhyre jevn femsetts kamp, og Fredrik kunne ikke strekke hendene i været før på 11-8. Da var klokken 19.30 søndag kveld og guttene hadde lagt bak seg 45 minutter med loop loop og loop mot deff. Et syn for de gjenværende tilskuerne i hallen!

Nidaros.jpg

Tidligere i helgen hadde Fornebu og Laksevåg befestet sine posisjoner på toppen av tabellen. Jaroslaw Lowickis gutter tapte ikke en eneste singlekamp i løpet av helgen. En imponerende prestasjon av et lag uten innleide spillere.
Laksevåg på sin side var nesten like imponerende. Etter to 6-0 seire mot henholdsvis Eiker og Jevnaker lurte Nidaros seg til én seier. 18-1 i kvote er like fullt imponerende, og det skal bli spennende å se om Hatlebakks menn kan utfordre Fornebu i sluttspillet.

Jevnaker.jpg

Nederst på tabellen finner vi Jevnaker, tett fulgt av Eiker. Götestams menn fikk det tøft og gikk fra helgen uten poeng. De var dog nære på mot både Eiker og Nidaros. Mot sistnevnte satte de i gang en storstilt opphenting fra 1-5, men det holdt ikke helt inn. Det må nevnes at Jevnakers Jonas Jensen var spilte meget godt og imponerte flere i hallen – både tilskuere og ikke minst motstandere.

Eiker BTK.jpg

Med en snau måned til neste serierunde er det bare å finne veien til treningshallen. Ingen lag er uslåelige, og med gode forberedelser i form av knallhard fotarbeidstrening og loop loop kan nok resultatlistene endres noe når bordtennisnorges beste lag barker sammen til dyst i februar. Frem til den tid får vi kose oss med høydepunkter fra streamingene som ligger ute på facebook, samt en og annen video med Ma Long.

Her finner du nyheter fra seriespill

STIGA TTEX IDRETTSBUTIKKEN.NO Amedia AS VT Profilering Cara AS Thon hotell Kongsberg Gerflor DNV