Bordtennis / Arrangementer / Seriespill / Seriespill nyheter 2021 - 2022 / Seriestart for Dameserien i Bjølsenhallen: Live streaming-DirekteSport på lørdag
Foto: Brage Titlestad
Foto: Brage Titlestad

Seriestart for Dameserien i Bjølsenhallen: Live streaming-DirekteSport på lørdag

Kommende helg starter Dameserien for sesongen 2021/22. Den første samlerunden spilles i Bjølsenhallen i Oslo, i regi av Oslo BTK. Denne sesongen er det fem lag med i serien. Det er B-72, Laksevåg BTK, Oslo BTK, Notodden BTK og Trondheim BTK.

Det er første gang Oslo BTK stiller med lag i Dameserien. Laksevåg BTK er kommet tilbake til Dameserien etter flere års pause.

Det blir spilt tre serierunder, med den første runden i Bjølsenhallen 25. – 26. september, den andre i Notodden 22. – 23. januar 2022 og den tredje i Bergen 19. – 20. februar 2022.

Denne sesongen stiller alle lagene med en blanding mellom unge og mer rutinerte spillere, og det blir spennende å følge utviklingen til spillerne gjennom sesongen.

Det blir live streaming på lørdag med Amedia AS – DirekteSport.

Jan Berner blir ansvarlig for serierunden, mens Mahta Souri, Marianne Troppen Hornnes, Erik Bergerseter og Victor Hellevik skal være overdommere/borddommere.

Her finner du nyheter fra seriespill

STIGA TTEX IDRETTSBUTIKKEN.NO VT Profilering Cara AS Thon hotell Kongsberg Gerflor DNV Norsk tipping