Bordtennis / Arrangementer / Seriespill / Seriespill nyheter 2021 - 2022 / Fokus 5 seriemester i 3. div avd C
Fokus BTK 5: Mats Aagaard Torum, Halvor Mørkved Moen, Ulrik Aagaard Torum, Sivert Berg og 
Fredrik Dommermuth Sivertsen.  Foto: Thor Arvid Dyrerud
Fokus BTK 5: Mats Aagaard Torum, Halvor Mørkved Moen, Ulrik Aagaard Torum, Sivert Berg og Fredrik Dommermuth Sivertsen. Foto: Thor Arvid Dyrerud

Fokus 5 seriemester i 3. div avd C

De siste kampene i avd 3C ble avviklet i Bjølsenhallen lørdag 12. mars. Spenningen om hvem som skulle bli avdelingsvinner var imidlertid utløst allerede tidligere samme uke.

Flere av spillerne på Fokuslaget var opptatt med bordtennisspilling annet sted, og deres kamper ble derfor avviklet i forkant av seriehelgen. De møtte sine 2 nærmeste utfordrere, og slo først Lynild knusende 10-0. Hele 5 av kampene var imidlertid 5-setskamper, hvorav Lynild faktisk ledet 2-0 i sett i 4 av disse kampene. Det viser jo at de unge spillerne fra Fokus har taktisk teft, og er i stand til å skjerpe seg, og kanskje endre spillestil litt, om nødvendig. Det er tydeligvis ikke alltid at lang erfaring er tilstrekkelig til å utmanøvrere de litt mer ferske i gamet!!

Etter seieren mot Lynild var det klart at Fokus ble avdelingsvinner. Det var imidlertid fortsatt spenning rundt hvem som skulle bli årets lagspiller. Før de siste 2 kampene lå Mats Aagaard Torum fra Fokus og Xi Wang fra Kjelsås 2 likt. Dessverre fikk Kjelsås problemer med å stille lag på den avtalte spilledagen, og da en av spillerne ble syk, fikk Fokus wo mot Kjelsås. Når Kjelsås i tillegg måtte stille med 3 mann i sin siste kamp mot Drammen, mistet Xi Wang muligheten til å bli årets lagspiller. Det er uansett meget fortjent at tittelen går til Mats Aagaard Torum, etter at han kun tapte en singlekamp og en doublekamp gjennom hele sesongen.

Årets lagspiller Mats Aagaard Torum.jpg

Årets Lagspiller Mats Aagaard Torum, Fokus BTK

I de andre kampene i siste serierunde ble resultatene som forventet. Kjelsås slo Drammen, Lynild slo Oslo btk 2, og Langhus tapte for både Oslo og Drammen. Langhus endte dermed sist, og står i fare for å rykke ned foran neste sesong.

Her finner du nyheter fra seriespill

STIGA TTEX IDRETTSBUTIKKEN.NO VT Profilering Cara AS Thon hotell Kongsberg Gerflor DNV Norsk tipping