Bordtennis / Arrangementer / Seriespill / Seriespill nyheter 2021 - 2022 / Finalen i STIGA-LIGAEN spilles på Fornebu tirsdag 24. mai kl 18.00
Fornebus ener, Borgar Haug, forventes å vinne sine kamper. Foto: Brage Titlestad
Fornebus ener, Borgar Haug, forventes å vinne sine kamper. Foto: Brage Titlestad

Finalen i STIGA-LIGAEN spilles på Fornebu tirsdag 24. mai kl 18.00

I kampen om seriemesterskapet 2021/2022 møtes grunnserievinner Fornebu og mangeårig seriemester Laksevåg til dyst. Kampen spilles i treningshallen til Fornebu BTK (kjelleren på Storøya skole) tirsdag kl 18.00.

Verdige finalister
Fornebu og Laksevåg har vært de to beste lagene i årets serie. Fornebu er ubeseiret med 73-13 i kampkvote, mens Laksevåg har kun tapt mot Fornebu og har 67-24 i kampkvote. Fornebus 4 beste spillere plasserte seg som nr 2, 8, 12 og 13 på lagspiller-statistikken, mens Laksevågs 4 beste spillere ble nummer 1, 7, 16, og 22. Det er med andre ord duket for høyt nivå og jevne kamper i årets finale.

Fornebu er knappe favoritter
Selv om det forventes jevne kamper, må nok Fornebu avfinne seg med favorittstempelet. Fornebus ener, Borgar Haug, forventes å vinne sine kamper, mens Laksevågs firer, Christian Ibenfeldt, antas å få det vanskelig i sine. Laksevåg er avhengige av å vinne alle kampene som på papiret er jevne, samtidig som de overrasker med å slå enten Haug, eller at Ibenfeldt vinner en av sine kamper. Det er slett ikke umulig! Jimmy Ojakangas fra Laksevåg, som topper årets lagspiller suverent, var nær ved å slå Borgar i forrige møte mellom lagene i mars, mens Ibenfeldt var nær ved å slå Fornebus Sigurd Sørheim i seriens første runde. Her er ingenting avgjort før siste ball er spilt!

Fin ramme rundt kampen
Fornebu har laget en fin ramme rundt kampen, og det antas å komme mellom 50 og 100 tilskuere. Dette er en god mulighet for spillere og foreldre i østlandsområdet som ønsker å se bordtennis på toppnivå. For de som ikke har mulighet til å se kampen fysisk, er det mulig å streame den fra www.direktesport.no.

STIGA TTEX IDRETTSBUTIKKEN.NO VT Profilering Cara AS Thon hotell Kongsberg Gerflor DNV Norsk tipping