Bordtennis / Arrangementer / Seriespill / Seriespill nyheter 2021 - 2022 / 3. divisjon avd. A – Larkollen i ledelsen
Nasser Babri, Sarpsborg  BTK leder i kampen om å bli Årets Lagspiller i avdelingen. Foto: Brage Titlestad
Nasser Babri, Sarpsborg BTK leder i kampen om å bli Årets Lagspiller i avdelingen. Foto: Brage Titlestad

3. divisjon avd. A – Larkollen i ledelsen

Endelig var det klart for 3. divisjonsspill igjen, etter nesten 1 år siden sist. Første runde i avd. A, ble avviklet på Fornebu lørdag. Alle seks lagene i avdelingen, var i aksjon og det var spennende å se hvilke spillere de ulike lagene stilte med i serieåpningen.

Larkollen vant sine to kamper 6-4 og 8-2 mot henholdsvis Oppegård og Fokus BTK 4 og topper tabellen etter første serierunde. Østfoldklubben stilte med et sterkt mannskap anført av rutinerte Andres Metssalu og tidligere 1. divisjonsspiller Eirik Madsen på topp. Nede stilte de med Mikkel Johan Åsnes Birch og Nikolai Hagen, to lovende unge spillere som slo godt fra seg i Fornebuhallen. Lagkampen mot Oppegård IL var nok en av helgas jevneste, der hele seks av ti kamper gikk til fem sett, noe som gjorde at lagkampen varte i om lag 2,5 time.

Hele fire lag, endte opp med 1 seier og 1 tap i helga og besitter dermed plassene 2-5.

Best av disse var arrangøren Fornebu 4, tett etterfulgt av Oppegård IL med én kamp mindre vunnet. På de neste plassene følger Fokus 4 og Jevnaker 2.

Avdelingens andre klubb fra Østfold, Sarpsborg BTK, tapte sine to kamper i helga og besitter dermed foreløpig sisteplassen i avdelingen. Det er derimot mange kamper igjen og alt kan fortsatt skje.

Det er altså veldig jevnt mellom lagene og det skal bli spennende å se om noen styrker sine mannskap før de kommende serierundene. Larkollen har seilet opp som en liten favoritt, men ingenting er avgjort. I desember møter dem Fornebu BTK, en kamp undertegnende, tror fort kan bli avgjørende i toppstriden.

Nasser Babri, Sarpsborg BTK leder kampen om å bli årets lagspiller i avdelingen etter å ha vunnet fire av fire singlekamper oppe, tett etterfulgt av Eirik Madsen og Andres Metssalu, Larkollen IL.

TABELL OG KAMPLISTE

STIGA TTEX IDRETTSBUTIKKEN.NO VT Profilering Cara AS Thon hotell Kongsberg Gerflor DNV Norsk tipping